Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros respira tranquil: la seva xicota ja ha aclarit si està embarassada

Kiko Matamoros descobreix que la seva parella ja ho ha explicat tot

Kiko Matamoros està molt feliç perquè el pròxim 2 de juny farà realitat el seu somni de casar-se amb la seva parella, Marta López Álamo. Això sí, aquesta alegria s'ha vist aquests dies entelada per diversos assumptes, com ara un nou enfrontament amb la seva ex, Makoke, i rumors d'embaràs.

Kiko ha comprovat que la seva xicota ha decidit resoldre d'arrel les especulacions que indiquen que està esperant un nadó. Ha dit la veritat a través de les xarxes socials.

La parella de Kiko ha aclarit que no està embarassada i que tot plegat és un rumor sense fonament. Ha aconsellat als seus seguidors que no es creguin res del que llegeixen a certs mitjans.

Kiko Matamoros està més tranquil que mai

El col·laborador de 'Sálvame' està acostumat a fer que la seva vida personal sigui objectiu de la premsa rosa. i també està habituat que siguin molts els rumors que giren al voltant de la faceta privada. Ara, Matamoros per fi ha trobat la pau que tant desitjava.

Kiko així ha comprovat que els últims dies han crescut de manera considerable les xerrameques que diuen que Marta està embarassada. Són rumors que es basen, sobretot, amb el desig que ell sempre ha tingut: que vol tornar a ser pare i que ella també ha confessat que vol tenir fills.

Muntatge amb la imatge de Kiko Matamoros i el logotip de 'Sálvame'
Kiko Matamoros ha deixat clar en diverses ocasions que vol tornar a ser pare | Catalunya Diari

Més d'una vegada, s'ha dit que estaven esperant un nadó. Però, és que ara són moltíssimes les veus que ho afirmen a les xarxes.

La xicota de Kiko Matamoros explica la veritat

L'exmarit de Makoke no ha volgut parlar sobre el presumpte embaràs, però qui sí que ho ha fet ha estat la seva parella. Aquesta ha aprofitat un torn de preguntes a Instagram per part dels seus seguidors per aclarir-ho.

Kiko ha vist que un fan li ha escrit: «Estàs embarassada? Perquè ho afirmen a Internet». A això, ella ha respost de manera contundent: «Súper consellet del dia. No us cregueu el que diuen a Internet».

Imatge de Kiko Matamoros amb la seva parella, Marta López Álamo
Kiko Matamoros ha vist com Marta trencava el seu silenci per aclarir si estan esperant un fill | EUROPA PRESS

D'aquesta manera, ha deixat clar que no es troba en estat de gestació, si més no, de moment. Ara no té cap altra preocupació que estar centrada en els últims detalls dels preparatius del seu casament imminent i, precisament, sobre això també ha parlat.

Un altre dels seus incondicionals a les xarxes ha volgut saber si Matamoros i ella retransmetrien el seu enllaç a les xarxes. Davant d'això, que també s'havia especulat, ha manifestat: «Com sabeu, el casament el traurà en exclusiva una revista. Jo estic fent contingut de les meves proves de vestit, reunions i organització del casament per després posar-ho per aquí».

«Així com el dia del casament, que tinc els meus fotògrafs i videògrafs que s'encarregaran de fer contingut que quan es compleixi el termini de l'exclusiva podré compartir. Sabeu que m'encanta compartir coses per aquí a temps real, però també soc sincera i us dic les coses com són. M'encantaria que us fes il·lusió comprar la revista i veiéssiu el moment més feliç de la meva vida».

A això ha afegit: «Moltes 'influencers', models i personatges fan una exclusiva del seu enllaç i no passa res. És una cosa que es fa lliurement i després comparteixen amb tu per aquí, que és el que jo faré».

Kiko també l'ha vist confessar que de cara al 2 de juny no s'està preparant de manera especial. Ha explicat que «sincerament estic fent pràcticament el que faig tot l'any, cuidar-me, i quan surto no m'hi continc més. No estic fent absolutament res d'especial».

Tenint en compte les seves paraules, Matamoros i ella estan seguint amb el seu dia a dia com sempre. Tot i això, durant les últimes hores han tingut una cita molt especial de la que potser han pres nota de detalls per al pròxim matrimoni. Ens estem referint que han anat al casament de Raúl Prieto i Joaquín Torres, que ha tingut lloc a Sevilla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!