Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gema López.

L'exmarit de Gema López confirma el perill i es prepara per al pitjor escenari

Gema podria ser acomiadada després d'atacar una figura important

Gema López ha posat la nota discordant del discurs de suport gairebé unànime a Rocío Carrasco des que aquesta decidís explicar la història de la seva vida. Va explicar com va ser maltractada pel seu ex i criticada per gran part de la seva família mediàtica.

Des que Rocío va gravar aquestes dues docusèries que s'han emès aquest darrer any i mig, Mediaset sempre ha estat del seu costat. Tanmateix, hi ha col·laboradors de diferents programes que no han estat tan ferms en aquest suport al discurs de Rociíto. N'hi ha molts que encara posen en dubte les explicacions de Rocío. De fet, dins de Sálvame ja són pocs els que s'atreveixen a fer un discurs en públic que perjudiquin les seves declaracions.

Gema López sap que poden acomiadar-la per criticar una figura important

Això sí, Gema López n'ha estat una a causa de l'última entrevista de Raquel Mosquera en què intentava destruir la filla de Rocío Jurado. Això sí, finalment va sortir perjudicada el darrer dissabte. La veritat és que va acabar escaldada, sobretot amb la resposta contundent que li va donar Rocío Carrasco hores després d'emetre's aquesta entrevista al Deluxe.

Gema va veure que els col·laboradors de Sálvame eren molt proclius al discurs de Rociíto, per això ella es va animar. Fins i tot va arriscar la seva feina per unes paraules que, sens dubte, no han fet gens de gràcia a la cúpula de La fábrica de la tele.

Gema López
Gema López té molta informació sobre els famosos. | GTRES

«La diferència entre Rocío i Raquel és que la primera ve preparada, s'ha estudiat la seva documentació, té un equip que li dona suport, té un guió, un muntatge, una música i a la majoria dels platós a favor seu. I aquesta senyora va venir a camp enemic i sense preparar-s'ho. En aquestes condicions és molt complicat defensar la seva veritat», sentenciava la col·laboradora.

Les polèmiques paraules de la tertuliana que la deixen en dubte

Amb tot, Gema López volia aclarir que la filla de Pedro Carrasco tenia certs avantatges per exposar-ne el testimoni, mentre que Mosquera no hi comptava i el discurs va quedar molt insípid.

A més d'aquesta sortida de to de la tertuliana, inesperada per a molts col·laboradors, ha cridat l'atenció la reacció de Belén Esteban. Aquesta ha estat més contundent que mai i, en aquest cas, en contra de Rocío Carrasco. Tot i haver defensat sempre la dona de Fidel, el fet Belén Esteban aplaudís tant després del discurs de Gema ha causat certa sorpresa al plató.

Veurem si aquestes paraules que ara desentonen tant amb el discurs de Telecinco tindran cap conseqüència per a una o per a l'altra.

Perilla el lloc de treball de Gema?

Així, Gema sap que té contracte amb La fábrica de la tele. Ha estat una de les col·laboradores més sòlides del programa en aquesta darrera dècada a Telecinco. Recordem que llavors va canviar d'aires per fitxar per la cadena de Fuencarral amb altres companys com ara Antonio Montero, Chelo García-Cortés o María Patiño.

Després d'un temps en què semblava no voler mullar-se sobre Rociíto, les seves paraules poden suposar un abans i un després en la relació amb els seus caps. Potser aquests prenen la decisió de convocar-la menys dies a un programa en què Gema ha guanyat pes amb el pas del temps. De fet, és una de les referències de Sálvame.