Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Concha Velasco.

Els fills de Concha Velasco s'enfonsen i anuncien la notícia més dura

Concha Velasco fa saltar les alarmes després de l'última hora sobre la salut

Concha Velasco ha tornat a fer saltar totes les alarmes sobre el seu delicat estat de salut. La val·lisoletana continua passant els seus dies en una residència de Madrid on rep les cures i atencions que necessita. Fa mesos que el seu estat preocupa el seu entorn, però des d'aquest dimecres l'angoixa ha augmentat.

El seu fill Manuel va voler llançar fa una setmana un missatge de tranquil·litat arran de les últimes informacions que es van fer públiques a Fiesta. El programa d'Emma García posa èmfasi que la situació és alarmant i la família ha pres una determinació.

Concha Velasco i l'última hora sobre el seu estat de salut

Concha Velasco va decidir fa uns mesos ingressar en una prestigiosa residència de Madrid després de ser conscient del seu deteriorament físic. Després d'anys treballant sobre els escenaris, Velasco es va retirar amb gran pesar, però comptant amb l'afecte inestimable del públic.

Concha Velasco amb mirada intensa
Concha Velasco pateix un nou revés a la seva salut | GTRES

La darrera vegada que se la va poder veure va ser gràcies a una publicació de la Presidenta de la Comunitat de Madrid aquest estiu passat. El canvi físic era més que notable i, des de llavors, no han deixat d'arribar notícies sobre el seu estat de salut.

Fa una setmana, Fiesta va anunciar un revés que va fer reaccionar el seu entorn. El seu fill va ser el primer a acudir a la residència i, quan va sortir, va afirmar que «estava molt millor». Ara, però, la revista Semana publica a la portada l'última hora de Concha i les declaracions d'un amic proper a ella.

«Creix la preocupació pel seu estat», es pot llegir a l'esmentada publicació. Unes declaracions que fan pensar en el pitjor dels escenaris. L'hermetisme segueix sobrevolant Velasco i la seva família prefereix que no transcendeixi el que veritablement li passa a l'actriu.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
Manuel Velasco segueix molt preocupat per la mare | Europa Press

Però el que és clar és que la sotragada que acaba de patir ha fet saltar les alarmes i ha provocat un declivi important en la seva evolució. Tant, que els seus fills Manuel i Paco han decidit prendre cartes a l'assumpte i han pres mesures pensant en el benestar de la seva mare.

Concha Velasco deixa de rebre visites

D'un temps ençà, Concha Velasco passava els seus dies a la residència gaudint de llargues passejades i de la companyia dels seus. Amics i familiars s'acostaven fins al centre per passar-hi una estona i gaudir de xerrades a la seva companyia.

Tot i això, el deteriorament de la seva salut ha preocupat els seus fills que estan molt pendents de qualsevol cosa que pugui perjudicar la seva evolució. Per això han decidit restringir les visites perquè l'actriu pugui estar tan tranquil·la com sigui possible.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Els fills de Concha Velasco restringeixen les visites a la seva mare | Europa Press

«És comprensible que ja no es pugui visitar Concha tan alegrement», opinava un amic de Velasco. «Cal respectar les decisions de la família, que sempre són buscant el seu bé», afegia.

I és que, des que va ingressar a la residència, l'actriu no ha deixat de rebre visites de tota mena. Fins i tot Isabel Díaz Ayuso es va acostar a veure-la per interessar-s'hi i fer-se una foto que va publicar a Instagram.

Ara, amb la decisió que han pres els fills, aquestes escenes deixaran de produir-se. Es desconeix si serà una decisió permanent o només fins que la salut millori. Però tenint en compte que aquest darrer sot l'ha deixat molt fràgil, vaig poder allargar-se en el temps.

De moment només se sap sobre com es troba realment l'actriu, a l'espera que la família s'hi pronunciï.