Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luis Gil

La foto que José Luis Gil no amaga i demostra la seva salut real

Així es troba José Luis Gil un any després de patir un ictus

José Luis Gil continua recuperant-se a casa seva després d'un any d'aquell infart cerebral que va patir i que li ha deixat certes seqüeles. Ja fa més de 12 mesos d'aquell dia que va canviar la vida a l'actor de La que se avecina. Des d'aquell moment, ni els familiars ni els amics més propers s'han separat de José Luis Gil.

De fet, l'actor ha rebut nombroses mostres d'afecte durant tot aquest temps. Molts dels seus companys també han anat actualitzant el seu estat de salut després que va patir un ictus que li ha canviat la vida de manera radical.

José Luis Gil mostra el seu estat actual després de l'ictus

La veritat és que, des del 4 de novembre del 2021, José Luis Gil no ha tornat a treballar i l'han trobat molt a faltar a les gravacions de la sèrie en què dona vida a Enrique Pastor des de fa molts anys. 

La seva dona i els seus fills no han deixat de donar-li suport i donar-li tot l'afecte possible perquè vagi cremant etapes. Tots ells volen que el puguem tornar a veure com l'actor tan carismàtic que ha estat i que ha marcat diverses generacions. 

La foto que explica l'estat de l'actor

En les darreres dates, la seva filla Irene ha publicat una imatge a Instagram amb què recordava una data molt especial, el 15 de novembre de fa 19 anys. Aquell dia, Irene es casava i José Luis era el seu padrí. La jove ens ha regalat una fotografia en què apareix el famós actor de manera pletòrica.

«Avui, fa 19 anys, molts estàveu de boda, no podia ploure més i no podia importar-me menys. Aquest any, me'n recordo del meu pare quan em va portar a prendre una copa de cava vestida de núvia, en un supercotxe espectacular».

Sens dubte, és un dia molt emotiu per a la filla de l'actor i aquesta publicació ha rebut una gran quantitat de respostes. A més, Irene ha aprofitat aquest aniversari per confessar com es troba el seu pare en aquests moments: una nova actualització del seu estat de salut deixa més tranquil·la la seva legió de seguidors. Tots preguen perquè aviat estigui gravant, com feia cada any, la seva sèrie de televisió preferida.

Irene Gil s'emociona en recordar què feia amb el pare fa 19 anys

«Estàvem anant amb dos actors famosos al Mallorca d'Alberto Alcocer perquè havíem d'arribar tard. Enginyós, excèntric, interessant, divertit, familiar, ocorrent, casolà i ple de talent. Aquesta mirada, per sort, continua acompanyant-nos i això és l'important», va escriure a la publicació. A més, Irene apunta que «tota la resta, va tornant, a poc a poc», deia aquest missatge tan emotiu al costat d'una foto del dia de la seva boda el 2003.

No és la primera ocasió en què Irene Gil parla del seu pare al compte d'Instagram. El mes de setembre la seva filla publicava la primera imatge després de patir aquest ictus.

«El meu pare, José Luis Gil, s'està recuperant a casa. Els amics, familiars i companys que han volgut, han vingut a veure'l. Simplement, això és lent i no hi ha res a explicar. Seguim avançant amb ajuda de gent meravellosa», va exposar a les seves xarxes. No volia amagar quin era el seu estat de salut, encara que és obvi que la recuperació és més lenta del que s'esperava.