Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández assumeix que el final està a prop després de veure les seves llàgrimes

Jorge Javier no va poder contenir l'emoció en acomiadar la docusèrie de Rociíto

La segona part de la docusèrie de Rociíto, que ens ha tingut en suspens durant ni més ni menys que 14 capítols, per fi ha arribat al seu últim episodi.

Ha estat un comiat força agredolç en què l'emoció tant de la protagonista com de la resta de col·laboradors s'ha fet més que palès.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes, Carrasco ha exposat amb pèls i senyals els motius que l'han portat a menysprear la seva família.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
La docusèrie de Rociíto ha acabat | Telecinco

Així, mentre molts han estat al seu costat i han continuat donant-li suport, altres segueixen sense creure's la seva versió.

Tot i això, queda clar que després d'anys de silenci Rocío finalment ha aconseguit mostrar la veritat i, avui dia, s'ha convertit en un referent en la lluita contra el maltractament de gènere. El seu ha estat un viatge que començava fa tot just dos anys i que televisivament ja ha acabat.

Rocío Carrasci i Jorge Javier
Rocío Carrasco i Jorge Javier estan molt units | GTRES

«Rocío, això s'acaba... Ui, mare meva, no em vull jo marcar un discurs plorant... Ens has dit moltes vegades l'important que aquest programa ha estat per a tu... Jo crec que no ho podré fer sense plorar», deia Jorge Javier Vázquez entre llàgrimes.

El presentador es veia incapaç de contenir l'emoció, igual que María Patiño i Carrasco. Entre aplaudiments i vitors, la filla de 'la más grande' es coronava una nit més com la reina absoluta de Telecinco.

Rociíto s'acomiada de la seva docuserie amb magnificència

Tot i això, també té clar que la seva lluita no ha fet més que començar i que continuarà als jutjats. De fet, es rumoreja que el clan dels Mohedano ja prepara el seu pròxim contraatac, que consistiria en un conjunt de demandes.

Però, la dona de Fidel Albiac sempre tindrà la marea fúcsia al seu costat, tal com li dedicava l'equip encarregat de la docusèrie.

«Tu ens has dit moltes vegades l'important que aquest programa ha estat per a tu, cosa que tot l'equip que hi ha darrere ha suposat...», apuntava Vázquez.

«Ha arribat el moment que també nosaltres et diguem com  d'important i d'especial has estat per a tots nosaltres», afegia posant-se a plorar.

A continuació, era la mateixa Rocío qui prenia la paraula per explicar què havia significat per a ella tota aquesta aventura.

«Només vull dir que aquest camí va començar fa dos anys, que ha estat un camí molt dur, però un camí molt bonic, molt guaridor i satisfactori», reconeixia.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez no ha pogut contenir l'emoció | TELECINCO

«Tots els qui són aquí i tots els que són a casa seva, la marea fúcsia, no m'han deixat sola ni un sol segon», feia referència als seus seguidors.

«L'únic que puc fer és donar les gràcies a Mediaset, a La Fàbrica de la Tele, al meu equip, a la meva directora i a tu, Jorge».

Un adeu amb què també s'acaba la necessitat de donar explicacions sobre la seva família i del motiu pel qual no vol mantenir-hi relació.

«Qui ho vulgui entendre, que ho entengui», sentenciava amb vehemència. Així, deixa a elecció de cadascú si creure's o no el seu testimoni.

Però, aquest final no arriba només per a ella, sinó també per als seus enemics. De fet, Antonio David no dubtava a pronunciar-se a  les xarxes socials, llançant un nou dard enverinat a la seva ex.

«Espero que la Justícia Espanyola us condemni de forma exemplar i que el judici mediàtic a què m'han sotmès durant un any i mig no torni a passar mai en un Estat de Dret», sentenciava.