Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez ja sap que ha passat amb les restes del seu bebè mort

Georgina, atònita després d'escoltar Cristiano desvelar el secret del nadó

Georgina Rodríguez s'ha quedat sorpresa en veure com Cristiano Ronaldo ha revelat aspectes sobre la pèrdua del nadó el mes d'abril passat, que l'han deixat certament descol·locada.

No esperava que el seu marit expressés certes afirmacions sobre un tema tan delicat com la mort del seu fill fa poc més de sis mesos.

Georgina i Cristiano van perdre un dels seus bessons a la primavera passada i per sort la seva altra bessona va néixer amb bona salut. Ara, tots dos es desviu per ella, de nom Bella Esmeralda, però no deixen de recordar ni un segon el seu fill mort.

El cert és que el matrimoni encara no ha pogut superar el duel d'una mort tan tràgica com aquesta. I fa uns quants dies, el jugador del Manchester United i la selecció portuguesa oferia una entrevista en profunditat.

Georgina Rodríguez confirma que les restes del nadó estan amagades

Li feia una entrevista al periodista anglès Piers Morgan en què repassava aquests i altres detalls de la seva vida que són certament esquinçadors.

Foto de Georgina Rodríguez al Festival de Cinema de Venècia 2022
Georgina Rodríguez sap on són les restes del seu nadó mort | Europa Press

A més de denunciar la falta d'empatia del seu club i alguns dels seus jugadors després de la mort del nen, aquest no s'hi ha quedat. L'exjugador del Reial Madrid s'ha esplaiat tot el que ha volgut i el tema central de l'entrevista ha estat el cop més gran que ha patit a la seva vida.

Cristiano, que està molt unit a Georgina i als seus quatre fills, és un home molt familiar. Els seus temes més personals no els comparteixen a nivell públic, però en aquest tema sensible com la pèrdua del seu petit, n'ha fet una excepció.

Cal anar-se'n fins al mes d'abril del 2022 per reviure el que van patir Cristiano i Georgina Rodríguez. La mort d'un dels seus bessons els va deixar sense alè i de moment no han pogut superar aquesta tragèdia.

Cristiano s'obre en canal confessant què ha fet amb el seu fill mort

«Probablement va ser el moment més difícil que he tingut a la meva vida des que va morir el meu pare. Quan tens un fill esperes que tot sigui normal, però tens aquest problema… és difícil», ha confessat el futbolista nascut a Madeira.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo i Georgina van perdre el seu nadó el 2022 | Catalunya Diari

Com ell explica en aquesta extensa entrevista amb Piers Morgan, no trobava cap explicació al que havia passat a la seva família. No sabia què dir-los a la resta dels seus fills quan el van veure aparèixer a casa amb només un dels dos bessons

«A vegades, intento explicar-los a la meva família i amics més propers que mai em vaig sentir feliç i trist al mateix temps. És difícil d'explicar. No saps si ploraràs o somriuràs, perquè és una cosa davant la qual no saps com reaccionar, no saps què fer (…) Gio va arribar a casa i els nens van començar a dir on és l'altre nadó, on és l'altre nadó?», deia emocionat el portuguès.

«Guardo les cendres del nostre nadó i parlo amb ell cada dia»

Si bé és obvi que poques coses et poden il·lusionar quan pateixes aquest estrip familiar, a Cristiano li agrada parlar del seu petit encara que hagi mort de la manera més tràgica.

El cert és que el marit de Georgina Rodríguez guarda les cendres del seu fill amb les del seu pare al soterrani de la seva mansió. Cosa que pocs sabien fins que ho ha revelat a l'esmentada entrevista.

«Guardo les cendres del nostre nadó i parlo amb ell cada dia. M'ajuda a ser millor persona, millor pare. Estic orgullós d'això, i és el missatge que m'envien, especialment el meu fill», finalitzava el portuguès.