Fotomuntatge de Mónica Naranjo i Mario Biondo

L'exmarit de Mónica Naranjo, una de les cares del cas Mario Biondo

Óscar Tarruella ha anat guanyant protagonisme a la televisió amb el pas del temps

Aquest dimecres, Óscar Tarruella, exmarit de Mónica Naranjo, va estar a 'Todo es verdad' (Cuatro) analitzant la mort de Mario Biondo, on Risto Mejide va comptar amb diversos col·laboradors experts en dret i criminologia.

Allà, Tarruella va ser presentat com un expert en homicidis i responsable d'OPF Analistes i per haver estat casat amb la cantant espanyola durant 15 anys. No obstant això, des de fa uns anys, l'ex de Naranjo opina des del punt de vista de la criminologia dins del món televisiu.

En referència a la seva relació amb Mónica, Tarruella era Mosso d'Esquadra quan va conèixer a Naranjo mentre es trobava investigant un robatori a la casa de la famosa intèrpret.

Primer pla d'Óscar Tarruella, l'exmarit de Mónica Naranjo
Óscar Tarruella va estar present aquest dimecres a l'especial de 'Todo es verdad' sobre Mario Biondo | CEDIDA

L'abril de l'any passat, Tarruella va començar a publicar vídeos a YouTube sobre crims. Llavors, a partir d'aquí, es va endinsar en el cas de Mario Biondo, ja que va posar el focus en alguns aspectes de la mort de l'italià. Per exemple, la posició del cadàver en morir o com és d'estrany que en un penjament en un moble no hi hagi ni cap objecte caigut.

Després d'analitzar el cas de Mario Biondo, Óscar també va investigar la mort de Cristina Ortiz, 'La Veneno'. En concret, va fer una reconstrucció del cos sense vida de la dona icònica i va estudiar tots els detalls per concloure que no va morir a conseqüència d'una caiguda. I parlant sobre això, el vam poder veure al programa de La Sexta, 'Equipo de Investigación'.

Tarruella també va analitzar la docu-sèrie de Rocío Carrasco

A més a més, Óscar Tarruella va analitzar la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En un programa a finals d'abril, Tarruella va afirmar que Antonio David Flores té «clars trets psicopàtics». També va assegurar que «Rocío Flores no ha mostrat cap penediment per una cosa tan greu com agredir la seva mare».

«Estic convençut que, per a ella, no està manipulada. Això és pitjor, perquè la manipulació ha fet efecte total. Aquest senyor hauria d'estar preocupat de per què la seva filla ha arribat a agredir salvatgement la seva mare», deia en el seu moment.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Óscar Tarruella va analitzar en profunditat la docu-sèrie de Rocío Carrasco | GTRES

Aquesta setmana, Tarruella tornava a asseure's en un plató de televisió i ho feia sempre defensant les seves conviccions com a expert en criminologia. Aquesta vegada centrant-se en el truculent cas de la mort de Mario Biondo.

Perfil d'Oscar Tarruella

Óscar Tarruella va néixer a Gernika, Biscaia, el 19 de setembre de 1970, i de jove va ser membre d'un grup musical anomenat 'El Tiempo'.

Fotomuntatge d'Óscar Tarruella, exmarit de Mónica Naranjo
Óscar Tarruella s'ha convertit en una cara visible dins la televisió des de fa uns anys | LND

Quan se'n va anar a viure a Barcelona va ingressar a l'acadèmia per ser Mosso. Després d'estar treballant en diversos departaments, va entrar al grup criminal d'homicidis i assassinats dins del crim organitzat. En aquesta secció va estar-hi uns deu anys, i Tarruella afirma que la investigació ha estat i és la seva passió.

La flama de l'amor va fer que Óscar agafés un altre camí a la seva vida. Per això, va demanar una excedència i va començar a treballar com a representant de Mónica Naranjo i d'Edurne, entre altres cantants famoses.

Finalment, però, l'any 2018, Mònica i Óscar van acabar la seva història d'amor. Segons expliquen, va ser ell qui va trencar la relació, i ella no s'ho va prendre gens bé, carregant contra l'agent en nombroses ocasions. Per la seva banda, Tarruella va respondre a 'Lecturas'.

Imatge de Mónica Naranjo i Óscar Tarruella
Óscar Tarruella no va acabar amistosament el seu matrimoni amb Mónica Naranjo | GTRES

«No em perdona que jo prengués la decisió de deixar la relació. Em sembla deshonest que expliqui tantes mentides i baixeses, no ho necessita», sentenciava l'any 2019.

Des d'aquí, Óscar va començar a interessar-se novament per la investigació, però des d'un enfocament comunicatiu. I ho ha fet gràcies a allò que va aprendre durant els anys que va treballar amb grans artistes musicals.