Imatge de Marta Riesco a Telecinco.

Marta Riesco veu com la seva exparella famosa s'enamora de Jordan Ozuna

El passat amorós de Marta Riesco ha tornat per turmentar-la

Marta Riesco fa setmanes que no trepitja un plató de televisió. I malgrat que es desconeix de qui ha estat la decisió, tots coincideixen que és el millor, ja que la seva relació amb Antonio David ha acabat passant-li factura a la seva feina i, ara, és una més al món de les celebritats.

La periodista està exposada i, qualsevol pas que faci, és objecte de notícia. Interessa la seva vida privada, la seva feina, però també el seu passat. I per això, la nova relació de la seva exparella famosa està generant polèmica.

Llavors, què opina Marta Riesco sobre aquest 'affaire'?

Marta Riesco, sobrepassada

Va ser una notícia per a l'opinió pública que una jove col·laboradora d'El programa de Ana Rosa estigués sortint amb Antonio David. Marta Riesco, que ja era famosa per ser reportera a Telecinco, va passar immediatament a formar part de l'elit dels 'celebrities' a Espanya.

No obstant això, tot li ha sobrepassat. El seu treball va acabar veient-se afectat; les seves aparicions a la televisió només se centraven en Antonio David i en l'aspecte personal, moltes amistats el van deixar de banda.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco plorant al plató de Telecinco | Mediaset

Més d'una vegada, la jove periodista va agafar la baixa, especulant així que tot això l'havia superat. Afortunadament el temps passa i tot ho guareix i, avui dia, Marta Riesco segueix treballant a El programa de Ana Rosa, però les seves aparicions a plató ja no existeixen.

Ara, la reportera és notícia i no per la seva relació amb Antonio David, sinó pel seu romanç en el passat amb un futbolista del Reial Madrid.

L'exparella famosa de la periodista

Després de confirmar-se la seva relació amb Antonio David, l'historial de Marta Riesco va ser notícia durant un temps. I tot per la relació amb un jugador del Reial Madrid. Parlem de Karim Benzema, el capità de l'equip blanc.

Amb ell, no va mantenir una relació tan duradora com la que actualment té amb l'exguàrdia civil, però sí perquè la perla en parlés. Ara, el jugador té una relació amb una altra dona i, actualment, no es parla de res més.

A bord del seu luxós iot, al davanter del Reial Madrid se l'ha vist molt ben acompanyat. Es tracta de Jordan Ozuna, una coneguda model de 32 anys que ha robat el cor al francès.

Nascuda a Maryland, Ozuna va començar des de molt jove al món del modelatge. Tot i que, també, ha treballat com a cambrera en coneguts club nocturns de Las Vegas.

Segons sembla, aquesta noia ha deixat tothom amb la boca oberta en publicar-se unes fotografies seves sobre el luxós iot del futbolista. La jove periodista, que no dona crèdit, ha reviscut el seu passat i ha recordat per què la seva relació amb Karim Benzema no va arribar a bon port.

El motiu de la ruptura entre Marta i Benzema

Tot i que no hi ha confirmació oficial, tot apunta que el futbolista no desitjava mantenir una relació seriosa amb la jove, cosa en què Marta Riesco no estava d'acord. Segons informen diversos mitjans, Karim Benzema no va oficialitzar mai la seva relació amb la periodista.

Oferint-li el títol d'acompanyant ocasional, Benzema deixava molt clar les seves intencions amb la tertuliana. Unes intencions que la jove no devia entendre com, per exemple, n'és una prova la publicació que va penjar a les xarxes, donant les gràcies al futbolista per un regal.

«Despertar-te i que t'arribi això a casa... Merci pour me faire sourire (gràcies per fer-me somriure)», publicava la periodista amb una fotografia d'un ram de roses.

La relació va acabar en 2014 després de diversos mesos d'anades i vingudes. Tot i que cap dels dos va confirmar res, els amics de l'exparella van assegurar que eren «més que amics».