José Ortega Cano a un photocall

Ortega Cano, preocupat pel retrobament que pot canviar-ho tot

Ortega Cano assisteix a un dels moments més esperats per la seva família

Ortega Cano feia les maletes i tocava el dos tan aviat com va assabentar-se que la seva dona tornava a casa. L'exdestre va preferir marxar abans que retrobar-s'hi per saber com es trobava després de dies desapareguda.

En canvi, Gloria Camila sí que va anar a donar-li la benvinguda a la casa que el matrimoni comparteix a Madrid. Enmig de l'enrenou per l'obertura del museu a 'La Más Grande', la filla d'Ortega feia un pas endavant, disposada a solucionar els seus problemes. A l'interior de la casa del pare l'esperava la dissenyadora, que no travessa el seu millor moment.

Ortega Cano se'n va preocupat pel que podria passar a casa seva

Ortega Cano i la seva dona han passat diversos dies separats. Després que el torero intervingués per telèfon a Ya son las ocho per demanar que el deixessin en pau, la dissenyadora va fer les maletes. Va marxar amb el fill de tots dos a Costa Ballena on ha buscat refugi entre els seus.

Mentrestant, a Madrid, Ortega es deixava veure amb la seva filla, molt molest a causa de les preguntes de la premsa sobre la seva crisi matrimonial. Just quan la seva dona tornava a la casa que comparteix amb el seu marit, aquest va ser vist pujant a un cotxe carregat de maletes.

José Ortega Cano
Ortega Cano se'n va de casa i no coincideix amb la seva dona | EUROPA PRESS

No obstant això, la gaditana no estaria gaire temps sola. Cap al migdia, la filla José María Ortega Cano va fer acte de presència a la casa del seu pare. Va ser una trobada molt esperada que es va produir en el moment en què Ana María ho estava passant pitjor.

L'absència d'Ortega no va ser impediment perquè la col·laboradora fes la tradicional visita dels caps de setmana. Encara que el seu pare no hi era, sí que hi era el seu germà José María i Marina, l'encarregada de la casa, amb qui té una relació excel·lent.

Gloria Camila molt arreglada i somrient a càmera
La filla d'Ortega Cano fa un pas endavant i es retroba amb Ana María | GTRES

Sembla que Gloria vol arreglar les coses i posar punt final a un enfrontament que s'està allargant massa. De què van parlar allà, només elles ho saben, però podria ser el final definitiu del seu distanciament.

El que és evident és que la trobada no va anar del tot malament. A jutjar pel somriure que la filla de l'exdestre va mostrar quan va marxar, Ana María i ella podrien haver-ho arreglat tot.

Ortega Cano i el que l'espera quan torni

Els compromisos professionals d'Ortega Cano van fer que aquest hagués d'ajornar la conversa que té pendent amb la seva dona. L'exdestre, a qui no li agrada gaire afrontar els seus problemes personals, se n'anava deixant que la seva filla fos la primera a aplacar l'enuig de la seva dona.

Preferia no ser present a la trobada entre la seva filla i Ana María, deixant que totes dues solucionessin els seus problemes sense la seva presència. Tot i això, quan Ortega torni, no li quedarà més remei que prendre una decisió.

Gloria Camila i Ortega Cano
Ortega Cano deixa que la seva filla parli amb Ana María | CatalunyaDiari

Sobretot després de l'ultimàtum que la seva dona li ha donat si vol que el matrimoni no s'ensorri. De moment, el vidu de 'La Més Grande' es manté en silenci, mentre és la seva filla qui fa el primer pas.

Però el temps li corre en contra i la gaditana no està disposada a fer un pas enrere. Està decidida tot i saber com l'afectarà a la seva salut mental. De moment, i segons van revelar a Viva la vida, la col·laboradora està de baixa, superada per la seva situació familiar.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
La filla i la dona d'Ortega Cano es veuen les cares a casa | TELECINCO

Es tracta d'una situació a la qual no volia arribar, però no l'ha pogut evitar vista la passivitat del seu marit en els conflictes familiars. Són uns problemes que han anat augmentant principalment pels enfrontaments entre Gloria i Ana María.

La relació entre elles no pot ser més tensa i és evident que no es porten del tot bé. Per això, la trobada del cap de setmana passat marca un abans i un després a la vida de José María Ortega Cano.

▶️ Omar Sánchez decide intervenir tras ver la actitud de Anabel Pantoja y reaparece por sorpresa