Primer pla de Lola Herrera.

Lola Herrera encén les alarmes en confirmar el que expliquen sobre la seva salut

Lola ha pres una decisió important

Lola Herrera és una estrella, una dona que va aconseguir triomfar al món de la interpretació gràcies al seu formidable talent. Sempre ha gaudit de l'afecte del públic i tots els que han treballat al seu costat parlen meravelles d'ella. Continua en actiu, per això ha confirmat una notícia que ha encès totes les alarmes: la seva participació a UPA Next.

Lola Herrera ha fet 87 anys i està en disposició de reconèixer els rumors sobre el seu estat de salut: es troba perfectament. Ha portat una vida saludable i tranquil·la, per això no té cap problema i pot continuar fent allò que més li agrada. Afortunadament, l'actriu continua protagonitzant obres de teatre que es converteixen en els millors espectacles del moment.

Imatge de l'actriu Lola Herrera.
Lola Herrera és l'actriu més estimada d'Espanya. | Europa Press
 

Lola va interpretar la senyora Carmen a UPA Dance, una sèrie que la va acostar al públic jove i que va consolidar el seu regnat mediàtic. La ficció va calar al cor de milions d'espanyols i els seus responsables han decidit reprendre el projecte. La llegendària artista ocuparà un paper protagonista, ja que sense ella res de l'anterior hauria estat possible.

Lola sempre s'ha envoltat d'un bon equip i tots els seus treballadors coincideixen en alguna cosa: ser a prop seu és un autèntic privilegi. La premsa l'adora perquè sempre ha respost de manera amable les preguntes dels reporters. No concedeix entrevistes per parlar de la seva vida privada, però entén que generi interès i mai no ha estat descortès amb ningú.

Herrera ha confirmat que ha arribat als 87 en plena forma, una cosa que molts periodistes van vaticinar fa molt de temps. Els rumors són certs: ocuparà un paper essencial a UPA Next perquè la seva salut li permet continuar a la seva gran passió. És una artista de les que ja no queden, els crítics valoren que sigui tan entregada, ja que actualment està treballant per pura devoció.

Lola Herrera es retroba amb qui són els seus grans amics

Lola va ser la protagonista d'UPA Dance, una sèrie que va marcar la vida de milers d'adolescents, i això genera molta responsabilitat. Ha portat aquest pes millor que ningú, tot i que els companys també han estat a l'altura. Molts actors que van participar en el projecte també estaran al retrobament, com per exemple Mónica Cruz.

Imatge de Lola Herrera actuant.
Lola Herrera ha protagonitzat les millors obres de teatre. | Europa Press
 

Herrera pertany a una generació que ha marcat la història i el públic no oblida l'esforç que va haver de fer al seu moment. Es va convertir en una estrella en una època complicada per a les dones, però ella no es va deixar intimidar per ningú. Algunes de les seves amigues, com és el cas de Concha Velasco, comprenen perfectament que no es vulgui retirar.

La dama de la interpretació encara té molta guerra per donar, es troba amb ànims i té una gran il·lusió per continuar treballant. Afortunadament els seus fans podran gaudir del seu talent durant molt de temps, no hi ha res que la pugui aturar. Vol donar el millor i no li serà complicat perquè sempre ho ha fet.

Lola Herrera compta amb grans suports

Lola ha sabut gestionar la fama millor que ningú, per això la premsa sempre ha respectat les seves línies vermelles. Té grans amistats a la televisió, per exemple, gaudeix d'una connexió especial amb el presentador Jorge Javier Vázquez. El català valora que l'actriu vulgui continuar lliurant el seu talent a l'audiència, és un regal molt valuós.

Herrera pot presumir de ser una de les poques estrelles que no té enemics als mitjans i la veritat és que ha fet mèrits per merèixer-ho. Els que han treballat amb ella asseguren que sempre està disposada a ajudar. És tremendament generosa i intenta que els seus companys treguin la seva millor versió, vol que tots brillin de la mateixa manera.