Mireia Varela, exparella de Rufián, en una sessió fotogràfica a Instagram

L’ex de Rufian, desencadenada: es despulla a Instagram per oblidar la ruptura

Mireia Varela, exparella de Rufián, es destapa a la xarxa amb un nu que ha cridat l'atenció de molts

Per la porta gran. Mireia Varela, l’ex de Gabriel Rufián, ha decidit posar punt final al drama que va suposar la seva ruptura definitiva amb el polític català d’una manera ben especial: amb un posat artístic que ha deixat bocabadats els seus seguidors d’Instagram. I és que, de fet, ha deixat ben poc a la imaginació. Varela ha estat la protagonista de dues instantànies on, completament nua, es tapava les parts més íntimes del cos amb una guitarra elèctrica vermella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Una mujer desnuda y en lo oscuro tiene una claridad que nos alumbra de modo que si ocurre un desconsuelo un apagón o una noche sin luna es conveniente y hasta imprescindible tener a mano una mujer desnuda una mujer desnuda y en lo oscuro genera un resplandor que da confianza entonces dominguea el almanaque vibran en su rincón las telarañas y los ojos felices y felinos miran y de mirar nunca se cansan una mujer desnuda y en lo oscuro es una vocación para las manos para los labios es casi un destino y para el corazón un despilfarro una mujer desnuda es un enigma y siempre es una fiesta descifrarlo una mujer desnuda y en lo oscuro genera una luz propia y nos enciende el cielo raso se convierte en cielo y es una gloria no ser inocente una mujer querida o vislumbrada desbarata por una vez la muerte." Mario Benedetti Fotografía @stherconh_ Maquillaje @zitra.makeup_ #boudoir #guitar #playguitar #rock #punk #punkrock #music #nude #photooftheday #tatoo #tatoomusic

A post shared by Mireia Varela (@mireiavarela) on

Teràpia de xoc?

«Una dona nua i en la foscor té una claredat que ens il·lumina / de manera que si hi ha qualsevol desconsol, una apagada o una nit sense lluna / és convenient i fins tot imprescindible / tenir a mà una dona nua / una dona nua i en el fosc / genera una lluentor que dona confiança», ha publicat amb les fotografies.

Les fotografies, però, no han acabat aquí. I és que la fotògrafa Esther con Hache, autora de la sessió, també va voler publicar una instantània on es podia veure Varela amb roba interior de color negra, i sostenint la mateixa guitarra elèctrica que en les anteriors fotografies.

Varela, de fet, ja va ser notícia fa unes setmanes ja que, segons publicava ‘Informalia’, hauria trobat l’amor amb un seguidor de VOX. Notícia que evidentment va cridar l’atenció de molts en veure el gir radical que havia fet la mateixa Varela a l’hora d’escollir parella.