Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Expliquen als fills d'Antonio David Flores la veritat de l'embaràs de Marta Riesco

Antonio David vol que els seus fills sàpiguen tota la veritat

Antonio David Flores i Marta Riesco per fi han aconseguit estabilitzar la relació. Després de diverses anades i vingudes, la parella està passant un molt bon moment. I és clar, aquesta felicitat podria donar pas a una nova etapa en la història d'amor entre la reportera i l'excol·laborador de Telecinco.

Per a Rocío i David Flores, la notícia que el seu pare havia trobat l'amor als braços de la periodista els va caure com un gerro d'aigua freda. I és que mai no s'havien imaginat que trencaria el matrimoni amb Olga Moreno.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores i Marta Riesco han superat molts obstacles | Catalunya Diari

Ara, els fills d'Antonio David s'han assabentat de tot el que s'amaga darrere dels nous rumors d'embaràs que han assetjat aquesta família tan mediàtica.

'Sálvame', abans que decidís deixar de parlar de la parella després del sonat enfrontament que hi va haver entre Rocío Carrasco i Marta Riesco, va donar algunes claus sobre aquest tema. Durant el 'Lemon Tea', programa tan conegut va sorprendre l'audiència amb una notícia inesperada.

Antonio David Flores i Marta Riesco parlen del seu projecte 

Marta Riesco sempre ha estat molt clara amb el que espera de la relació amb l'excol·laborador de Mediaset. Més d'una vegada, la jove ha assegurat que vol formar una família amb el malagueny, i ara sembla que aquest somni està a punt de fer-se realitat.

Fa uns dies, a 'Sálvame Lemon Tea', les dues presentadores van interrompre l'emissió per a llançar una bomba informativa.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco vol tenir fills amb Antonio David Flores | Telecinco

«Marta Riesco té un projecte imminent que no està vinculat a la seva faceta professional. Ha pres una decisió que afecta la família del seu nòvio, i és que es vol quedar embarassada», va assegurar María Patiño.

Aquesta notícia no va agafar desprevinguda la seva companya, Terelu Campos, ja que, altres vegades, Marta ja havia assegurat que «vol el pack complet».

Rocío i David Flores ja saben què vol el seu pare

Encara que tot apuntava que l'harmonia havia arribat a les vides d'Antonio David Flores i Marta Riesco, res més lluny de la realitat. I és que, segons va explicar 'Informalia', l'exguàrdia civil és possible que estigui d'acord amb les intencions de la seva parella.

Una font molt propera a la periodista va explicar a aquest portal de notícies que, tot i que ella té moltes ganes de ser mare, el youtuber no està per la feina. «Antonio David va dir que no li agradava la idea i es va negar per activa i per passiva a deixar-la embarassada».

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores ha tancat els rumors | GTRES

«A Marta li va caure el món a sobre, perquè un dels grans somnis de la seva vida és tenir fills, i, des que va iniciar l'aventura amorosa amb l'Antonio, té idea de formar una família amb ell», van assegurar a aquest mitjà de comunicació.

Actualment, l'exmarit d'Olga Moreno potser ha canviat d'opinió, però el cert és que encara no hi ha notícies de l'arribada d'un nou membre a la família Flores.