Foto de la reina Letícia.

La reina Letícia tremola després de rebre notícies sobre el seu cosí

Víctor Elías ha revelat detalls sobre la seva relació amb Letícia

Tot i que la seva vida ha canviat molt des que es casés amb el rei Felip, la reina Letícia mai ha deixat de banda la seva família.

Tot i que, això sí, no amb tots té la mateixa relació. Per exemple, pocs sabran que el músic Víctor Elías és cosí llunyà de la monarca.

El jove no ha dubtat a opinar obertament sobre la tasca que duu a terme Letícia i el seu paper com a reina.

La reina Letícia Ortiz.
La reina Letícia Ortiz. | GTRES

«Exerceix una tasca molt bonica, però des del seu lloc com a reina és molt més complicat mantenir aquesta relació de família», assegurava.

El parentiu entre tots dos ve arran que Amelia Álvarez del Valle, la mare de Víctor, és cosina germana de Jesús Ortiz, pare de Letícia, per la qual cosa ells són cosins segons.

I encara que no tinguin gaire relació, en Víctor deixa clar que li té molt d'afecte. «Se sap que un està bé i l'altre està bé, i ja està. No cal estar cada dia junts. Diuen que no news, good news», comentava sobre això.

Primer pla de Víctor Elías
Víctor Elías és cosí segon de la reina | GTRES

De fet, fins i tot s'atrevia a fer broma amb la tornada del rei Joan Carles: «No m'ha dit res, li enviaré un WhatsApp ara mateix».

«Som una família força unida i hem coincidit en força menjars i reunions. Fins que va arribar al seu lloc, sempre ens trobàvem tots», recordava Elías sobre la seva cosina.

«L'he vista un parell de vegades després de ser reina. Continua sent la mateixa dona, igual de meravellosa i lluitadora», deia aleshores.

«Fa molt que no tenim contacte, ni relació. Quan eren prínceps teníem una mica més de contacte, i ja fa temps que no», sostenia.

Víctor Elías ha parlat obertament sobre la seva relació amb Letícia

En tot moment, el músic ha estat orgullós de com de lluny ha arribat la seva cosina, encara que sobretot durant la seva faceta com a periodista.

«Jo fardava de cosina, però molt abans, quan era periodista de TVE, que sembla que és una cosa que se li ha oblidat, que és la gran periodista que era».

«Aleshores fardava moltíssim, que no vol dir que ara no ho faci. És una persona que s'ha enamorat i ha decidit viure aquesta vida amb les coses bones i les dolentes que això comporta», aclaria.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva mare, Paloma Rocasolano.
Letícia Ortiz està molt unida a la seva mare, Paloma Rocasolano. | CatalunyaDiari

Quant a la relació que Letícia manté amb la resta de la família, queda clar que està molt unida a la seva mare, Paloma Rocasolano.

Mentre que amb el seu pare, Jesús Ortiz, les coses van estar una mica tenses al principi, encara que la reina segueix acudint cada any religiosament a menjar-se el tortell de Reis a casa seva.

No obstant, també hi ha familiars que s'han posat en contra. Per exemple, la seva tia Henar, que va ser força crítica amb la seva neboda arribant a assegurar que mai no arribaria a regnar.

El rei Felip i la reina Letícia passegen mentre parlen
El rei Felip i la reina Letícia  | GTRES

Mentre que un altre dels seus cosins, David Rocasolano, fins i tot arribava a publicar un llibre que no deixava en molt bon lloc la reina.

Un llibre que van qualificar com «un cop de maça a la institució monàrquica tan greu com un altre escàndol financer».

«No és un llibre contra Letícia ni li guardo cap rancor, simplement no la vull al meu costat. És un llibre contra una institució, si vols», es defensava Rocasolano.

«Crec que més persones podrien explicar més coses. Fins i tot més interessants. Però, d'alguna manera, tothom té por. Jo tinc por. No m'agraden els periodistes, però són necessaris. En tots aquests anys he llegit i escoltat en silenci coses sobre la meva cosina i el seu entorn», assenyalava.

Entre altres coses, el cosí de la reina no tenia pèls a la llengua a l'hora de revelar detalls sobre el seu anterior matrimoni amb Alonso Guerrero o això del suposat avortament que va patir. Informació privada que des de Casa Reial van intentar protegir al màxim.