Fabiola Martínez

Fabiola, enxampada amb un altre mentre Bertín encara lamenta el divorci

Fabiola Martínez, segons el programa 'Viva la Vida', podria estar il·lusionada

Fabiola Martínez, exdona de l'artista Bertín Osborne, s'ha convertit en protagonista de l'última emissió del programa Viva la Vida. L'espai dirigit per Emma García assegura que la veneçolana podria haver trobat l'amor gràcies a un home anònim. Asseguren que un equip de reporters l'han vist «acompanyada d'un home misteriós».

Fabiola Martínez es va adonar que el seu matrimoni amb Bertín no funcionava, així que va prendre una decisió que va canviar la seva vida per sempre. No vol ser la parella de ningú, pretén convertir-se en una dona independent i sap que té talent de sobres per fer-ho. La model s'ha guanyat el cor del públic, per això els col·laboradors de Telecinco estan tan contents amb ella.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Fabiola Martínez i Bertín Osborne mantenen bona relació, però fa mesos que estan separats | Catalunya Diari

Fabiola, suposadament, s'ha tornat a il·lusionar, almenys això és el que ha descobert l'equip de recerca de Viva la Vida. De moment es desconeixen les dades exactes de l'afortunat, però han estat enxampats pels carrers de Madrid. Recordem que Martínez viu en un luxós habitatge situat a la zona més cara de la capital i passa molt de temps a la ciutat.

Fabiola fa molt de temps que està al focus i s'ha adonat que la millor manera de no cridar l'atenció és ser sincera. Per aquest motiu mai no amaga res del que li està passant i sempre té una resposta amable per a tots els periodistes. Quan els reporters s'apropen a casa seva per entrevistar-la ella no posa impediments perquè entén que és un personatge públic.

Fabiola Martínez supera la ruptura amb Bertín

Fabiola ha patit molt perquè sap que entre ella i Bertín Osborne no hi ha hagut cap problema greu. La veritat és que la seva separació s'ha produït en termes completament amistosos i actualment segueixen tenint bona relació. De fet el presentador ha confessat que lamenta haver pres certes decisions perquè de vegades se sent sol.

Primer pla de Bertín Osborne
Fabiola Martínez podria haver refet la seva vida sentimental i és possible que Bertín formi part del passat | Gtres

Osborne presenta un programa a Telecinco molt exitós on entrevista els famosos més importants del moment. Va tenir l'oportunitat de xerrar amb la humorista Paz Padilla i va ser ella qui va acabar fent que donés informació el cantant. Va revelar que li hagués agradat crear una família més tradicional que estigués a prop seu.

L'exdona del presentador fa tot el possible perquè Carlos i Kike, els fills que tenen en comú, gaudeixin de Bertín. L'artista s'ha adonat que en el passat va cometre certs errors, de fet les filles el van considerar «un pare absent». Per això sempre que pot recuperar el temps perdut amb la seva família, un clan que actualment està unit i és invencible.

Emma García, presentadora de Viva la Vida, ha anunciat orgullosa que Fabiola podria haver refet la seva vida sentimental. Aquesta notícia farà història al món del cor perquè la veneçolana és una persona força estimada i respectada.

Fabiola Martínez ja està divorciada de manera oficial

Fabiola va confirmar fa unes setmanes que ja està separada oficialment de Bertín Osborne, però això no canvia res. L'exmatrimoni continua mantenint un contacte estret perquè tenen dos fills en comú. La model manté informat el presentador de tot el que succeeix a la família, així que potser ell coneix l'existència de «l'home misteriós».

Els periodistes de Telecinco insinuen que Martínez podria haver començat una nova aventura sentimental. Aquesta dada no està confirmada, però suposadament hi ha imatges que ho demostren. Les xarxes socials no han trigat a fer ressò d'aquesta notícia.