Primer pla de Fabiola Martínez

Fabiola Martínez confessa que ha marxat lluny quan s'ha assabentat de l'embaràs

Fabiola Martínez prefereix estar lluny i no tenir problemes amb ningú

Fabiola Martínez està travessant un dels moments més plens de la seva vida, però sap que ha de tenir molta cura. Certs periodistes hi van al darrere des que es va separar del pare dels seus fills, així que tots els seus moviments són notícia. Ella té força experiència amb els mitjans i sap que és millor explicar la veritat a temps. Per això, no amaga res.

Fabiola Martínez utilitza les xarxes socials per comunicar notícies importants i recentment ha explicat on i com es troba. Resideix a Madrid perquè és una enamorada de les grans ciutats, però necessita descansar i se n'ha anat molt lluny. Ha agafat un avió i ha marxat fins a Formentera per allunyar-se del soroll mediàtic, ja que la seva família és al punt de mira.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín Osborne té una relació fabulosa amb el seu exmarit | CatalunyaDiari

Fabiola s'ha adonat que l'embaràs de Claudia Osborne, la filla preferida del seu exmarit, continua fent parlar molt. Ja ha tingut la nena i es diu Micaela. És preciosa, però ara s'acosten altres esdeveniments d'interès, com ara el bateig. La model té bona relació amb la família, però se'n vol apartar perquè no és amiga del protagonisme.

Fabiola sap perfectament com funciona la premsa del cor, per això s'ha retirat a una illa paradisíaca fins a nou avís. Ha parlat, diverses vegades, de l'embaràs de Claudia i, també ha visitat el nadó, però no vol implicar-se gaire. Està convidada a tots els esdeveniments dels Osborne, tot i que sempre rebutja l'oferta per no cridar l'atenció.

Martínez s'ha adonat que el que passi a la vida de Bertín l'esquitxarà abans o després, per això és prudent. Sempre ha deixat clar que adora la família i sabem perfectament que la família també l'adora, però prefereix estar en un segon pla. S'ha separat del presentador i sent que l'únic que ara pot fer és començar un nou camí.

Fabiola Martínez va revelar què pensava del nadó

Fabiola, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, va parlar de Claudia Osborne després de saber-se que estava esperant un nadó. Assegura que quan va rebre la notícia la va celebrar amb molta alegria, ja que sap que era una de les grans il·lusions de l'escriptora. «Em vaig alegrar molt i em vaig emocionar perquè sé de les ganes que tenia de ser mare, és una gran mare».

Primer pla de Claudia Osborne.
Fabiola Martínez sempre ha estat a prop de la seva família | Europa Press

Martínez ha aconseguit una cosa realment complicada: que el seu divorci sigui discret. Per això, encara manté el contacte amb Bertín Osborne. La relació que mantenia amb les filles del cantant tampoc ha canviat. Així, va visitar Claudia poc després que tingués la seva filla. N'ha estat pendent durant el procés i ara que la nena ha nascut li truca de forma regular per veure si pot ajudar.

La veneçolana està cansada de donar explicacions i s'ha adonat que haurà de parlar del mateix tema durant molt de temps. Per això, ha marxat de Madrid i està intentant gaudir de l'estiu a les platges de Formentera. Ella mateixa ha revelat la destinació, tot i que no ha explicat on s'allotja per evitar les mirades dels fotògrafs curiosos.

Fabiola Martínez encara té ganes d'enamorar-se

Fabiola s'ha convertit en objectiu de molts periodistes perquè ja fa un temps que es va separar de Bertín i cada cop hi ha més rumors. Ella ha aclarit que no té parella ni cap intenció de tenir-la, però això no vol dir que s'hagi tancat en banda a l'amor. Creu que es podria il·lusionar amb un altre home en qualsevol moment, sempre que reuneixi les condicions que ella busca.

Martínez s'ha guanyat el respecte de la premsa, ja que sempre ha estat prudent i mai no ha comès cap error. S'ha limitat a estar en un segon pla, fins i tot quan l'actualitat la situava al centre de la polèmica. Des que Claudia Osborne es va quedar embarassada, amb prou feines ha concedit entrevistes per protegir la intimitat de la nena.