Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne

Fabiola Martínez es refugia en el seu nou company de feina en plena polèmica

Fabiola Martínez ha trobat un bon suport en ell seu nou company de programa

La notícia de la nova paternitat de Bertín Osborne ha arribat com un huracà a la premsa rosa. Com no podia ser altrament, i de manera indirecta, Fabiola Martínez també s'ha vist esquitxada per la notícia.

La model veneçolana ha hagut de veure com el focus es col·locava sobre ella. Tot i això, a jutjar per les seves paraules, Fabiola busca desvincular-se per complet d'aquesta història. L'última setmana Fabiola ha estat el centre de totes les mirades a 'Y Ahora Sonsoles'.

Ara bé, el que no ha passat desapercebut pels espectadors és el curiós 'flirteig' que ha tingut amb el seu nou company de plató. El còmic Juan Dávile va estar més que còmplice amb la model durant la darrera tarda.

Fabiola Martínez intenta esquivar la polèmica sigui com sigui

Si alguna cosa té clara Fabiola Martínez amb el tema de la nova paternitat de la seva exparella, és que se'n vol desvincular completament. Tot i això, la model veneçolana ha parlat clar sobre la situació i ha reconegut que ella «ja ho sabia».

«M'ho va explicar, va ser un bon gest. Perquè som un equip, som amics. El que té un fill és que t'uneix per a tota la vida, vingui com vingui. Ja hi ha un vincle per sempre», revelava aquesta setmana a 'Y Ahora Sonsoles'.

Fabiola Martínez i Juan Dávila parlant-se mirant-se als ulls al plató de 'I ara Sonsoles'
Fabiola Martínez i Juan Dávile van demostrar complicitat a la seva primera trobada. | Atresmedia

Això sí, sembla que Fabiola no té més interès a pronunciar-se sobre el tema en qüestió, més aviat al contrari. Fabiola prefereix deixar el tema de banda. Per això, s'ha refugiat en la seva feina com a col·laboradora al programa de Sonsoles Ónega.

A aquest mateix programa, Fabiola s'emporta molt bé amb el seu nou company, el còmic Juan Dávile. L'exparella de Bertín Osborne reconeixia que n'era una gran seguidora i no podia amagar l'emoció. «He de dir que soc molt fan seva! Quan ens hem vist a la sala li ho he dit», assegurava

Els dos col·laboradors van demostrar tenir una gran complicitat durant la tarda passada a 'Y Ahora Sonsoles'. Tanmateix, el gran moment arribava quan el còmic afirmava que «no té cap problema a conèixer-la». Encara que, tal com va revelar Fabiola, hi ha alguna cosa que fa enrere l'humorista.

Per a Dávile, el problema és que Fabiola té fills. «Ell no vol ser pare, però els meus fills no són motxilla, són meravellosos i els estimo. Qualsevol persona que vulgui estar amb mi no ha de compartir amb ells, només amb mi», ha assegurat Fabiola amb un somriure. Els dos tenen molt bona relació i, per descomptat, podria ser el començament d'una bonica amistat o fins i tot d'alguna cosa més.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola va defensar Gabriela Guillén per les crítiques. | Atresmedia

Fabiola Martínez trenca una llança a favor de Gabriela Guillén

Al marge de tot, Fabiola també va voler sortir en defensa de tot allò que s'està dient sobre Gabriela Guillén. La model confessava que s'arribava a sentir identificada amb algunes similituds que troba en la seva història d'amor amb Bertín.

«En certa manera, m'identifico en algunes coses amb ella. Quan vaig començar a sortir amb Bertín, teníem molta diferència d'edat, jo era model… una mica com ella. La gent podia interpretar com 'Mira, una que vol caçar Bertín', tal com ara estic sentint sobre Gabriela», ha revelat.