Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Fabiola parla del seu fill malalt Kike: «Estava molt emocionat»

La model veneçolana ha xerrat amb la premsa després de la visita de Bertín a la casa de Madrid

Després del sorprenent anunci de diumenge passat, on Bertín Osborne llançava un comunicat confirmant que ell i la seva dona s'havien separat, aquest dimarts el cantant visitava Madrid i la casa que havia estat la seva llar familiar en els últims anys. Després d'aquesta trobada per veure els seus fills, Fabiola Martínez ha donat la cara novament i ha obert el seu cor envers els mitjans de premsa per parlar de com està vivint aquesta nova situació vital.

«Parlem constantment», assegurava la veneçolana poc després de la trobada amb Bertín. Fabiola Martínez i el presentador de 'Mi casa es la tuya' es veien de nou les cares després de passar algunes setmanes sense haver estat junts. Des que s'han separat, la model i els fills del matrimoni, Kike i Carlos, segueixen vivint a la capital d'Espanya i ell resideix a Sevilla, on està actualment treballant. Tot i que es troben a diversos centenars de quilòmetres l'un de l'altre, no hi ha dubte que hi ha una bona comunicació entre tots dos. En la visita d'ahir, la veneçolana ha confessat que van parlar de diversos temes «tot i que encara cal donar-li forma».

Fabiola va confessar que els seus fills troben «moltíssim a faltar» a Bertín

Després de dinar amb els seus fills, Fabiola va deixar la seva casa perquè Bertín estigués unes hores amb Kike i Carlos. Minuts abans que tornés la veneçolana, el cantant va sortir de la casa a la part de darrere d'un vehicle i sense fer més declaracions que les abocades dilluns passat. Després d'aquest moment, Fabiola va tornar a casa i va revelar a la premsa com havia estat el retrobament amb el cantant andalús, assegurant que Bertín va fer aquest viatge fins a Madrid perquè els seus fills, Carlos i Kike, el trobaven «moltíssim a faltar».

Per a la model veneçolana, la relació amb Bertín Osborne serà fluida malgrat la separació. «Nosaltres parlem constantment, bé, hem parlat de moltes coses, però encara hem de donar-li forma. Ell ha vingut, sobretot, per estar amb els nens que li trobaven molt a faltar. A més, Kike estava emocionadíssim». Preguntada sobre si el cantant passaria la nit a la casa de Madrid, on resideix actualment Fabiola al costat dels seus fills, la veneçolana va sentenciar que «no es quedarà».

«El més important és que ens centrem en els nostres fills»

Alhora, Fabiola va voler enviar un missatge d'agraïment als companys de premsa que es van congregar a les portes de casa pel tracte rebut. «S'agraeix que sigueu afectuosos i respectuosos, sobretot amb temes així. Nosaltres sempre us hem tractat amb educació, no ens hem amagat en moments bons, dolents, en tots, això no serà una excepció. És veritat que tampoc hi ha tanta notícia com per a cada dia. Em sap greu per vosaltres, fa molt fred, això està ple de neu, està horrorós», es lamentava.

Quan un reporter ha assegurat que tot ha sigut una sorpresa per als mitjans de comunicació, Fabiola ha respost així: «Mireu una pandèmia, mai ens ho imaginàvem, un 'Filomena', i encara hi ha gent que se separa i no passa res. El més important és que ens centrem en els nostres fills i bé, per nosaltres, perquè hi ha una amistat i hi ha un afecte. Això seguirà sent així».

Sobre com han portat les filles de Bertín Osborne la seva separació, Fabiola ha confessat que «ha estat també molt difícil per a elles, ha estat dur, però bé, ens estimen i ens respecten. Seguirem veient-nos, estem esperant a tenir-ho tot més organitzat per veure com. Això no canviarà. A més, són les seves germanes, això no canviarà, però com encara és molt recent tot doncs...», ha finalitzat la seva breu compareixença davant els mitjans l'encara dona de Bertín.