Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

Jorge Javier rectifica i deixa 'Sálvame' en silenci: «Ho hem fet malament»

El presentador està penedit d'haver deixat escapar a aquest personatge públic tan estimat
Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020
Jorge Javier rectifica i deixa 'Sálvame' en silenci: «Ho hem fet malament»| GTRES

En l'últim programa de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez va fer autocrítica per haver desaprofitat de mala manera a un personatge públic i estilista que va estar col·laborant durant unes setmanes al programa, i confessa sense pèls a la llengua: «El vam menysprear. No ho vam saber valorar».

El presentador va confessar que no van saber valorar el gran talent de Josie i ara haurien d'estar tots penedits. Josie s'ha convertit en una estrella de l'entreteniment i ha sigut un descobriment per a molts teleespectadors. I tot això gràcies a la seva participació a 'MASTERCHEF Celebrity'.

«Vam menysprear el talent d'en Josie. No ho vam saber valorar»

Josie va col·laborar a 'Sálvame' durant un temps, però, com és habitual, els col·laboradors no li van fer aquest treball amè, va tenir diversos enfrontaments i va decidir abandonar. Jorge Javier lamentava en directe no haver sabut retenir un talent com el seu. Tot aquest monòleg de penediment de Jorge Javier va començar quan es va recordar de Josie amb un comentari que feia sobre l'estilisme de Marta López. «M'encanten les teves 'mànigues meloneres', com diria Josie», va dir el presentador en referència a l'estilista.

«Josie és una meravella, soc molt fan. I he de dir alguna cosa sobre ell. El vam tenir aquí i no vam saber valorar-lo, el vam menysprear», va admetre Jorge Javier Vázquez. No obstant això, l'escriptor, per salvar-se el cul, va retreure als seus companys l'actitud que van tenir amb Josie: «Us posàveu insuportables amb ell». I, per descomptat, no es va ficar al sac i va llançar tota la culpa als col·laboradors. «Jo ho passava molt malament», va explicar Jorge Javier. «Era molt bo, intentava treballar i el que va aguantar aquest noi aquí cal fer autocrítica», va assegurar Jorge Javier a la vista de l'èxit que ha collit darrerament Josie.

«Se'ns va escapar i s'ha convertit en un dels personatges de l'any»

«Mira com està ara, se'ns va escapar i s'ha convertit en un dels personatges de l'any. Ho vam fer malament. Quan ve una persona així i no saps retenir-la, alguna cosa vam fer malament», va insistir el presentador. A més, Jorge Javier va recordar algun dels disgustos dels col·laboradors amb ell quan Josie participava a 'Sálvame'. «Li vau fer una. Jo us hauria matat en directe». És clar que Josie és un dels fenòmens televisius del moment, arran de la seva participació a 'MASTERCHEF Celebrity'.

En aquest programa de RTVE es va mostrar espontani en tot moment, amb una desimboltura inconfusible i, com confessaven molts dels seus companys i altres personatges públics que ja havien treballat amb ell, va ser ell mateix en tot moment. Les xarxes socials es van bolcar i van criticar d'una manera desmesurada que Josie no estigués a la final de 'MASTERCHEF Celebrity'. A Twitter, gran quantitat de teleespectadors i fans del programa reclamaven que el veritable protagonista d'aquesta edició havia estat, sense cap dubte, Josie.

Tot i ser un dels participants més estimats pel públic, i que va aconseguir arribar a la semifinal amb molt d'orgull, la seva participació a la final va ser impossible. De tota manera, Josie es va sentir feliç i satisfet, i va donar suport a Raquel Meroño, la seva gran amiga en el concurs. Però molt abans que l'estilista pogués arribar a ser una estrella de la televisió i fos un personatge tan reconegut a les xarxes socials, a 'Sálvame' la van pifiar tant que, fins al dia d'avui, no ha volgut tornar a trepitjar un plató de 'Mediaset'.

De moment, l'estilista no ha volgut pronunciar-se al respecte, però, el que sí que sabem és que continua col·laborant en 'Zapeando' i que el seu programa 'Navidades Rasé' en què ha seguit transmetent aquesta autenticitat que el caracteritza, ha estat tot un èxit per a Televisió Espanyola. Així mateix, a través del seu compte de Twitter ha confessat que està preparant-se per un nou programa que s'emetrà en Antena 3: 'Veo Cómo Cantas'.