YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fabiola no s'està de res i parla de les infidelitats de Bertín: «N'estic segura»

La veneçolana ha estat molt contundent amb la premsa

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Fabiola Martínez ha parlat sobre les infidelitats de Bertín Osborne | Europa Press

La ruptura de Bertín Osborne i Fabiola Martínez està protagonitzant totes les portades de la premsa del cor. Ningú pensava que, després de vint anys de matrimoni i dos fills, decidiren prendre camins diferents. 

La parella ho va fer públic amb un comunicat de Bertín Osborne, en què s'assegura que ha estat una decisió de mutu acord. Ara bé, els rumors diuen que Bertín podria haver estat infidel i fins i tot Fabiola ha volgut pronunciar-se al respecte. 


Els rumors d'una suposada infidelitat de Bertín

En el comunicat que va publicar Bertín anunciant la seva separació, es destaca que el motiu de la separació no han estat terceres persones, sinó problemes de convivència. No obstant això, els rumors es disparen i s'afirma que Bertín ha estat infidel, així ho publica 'Informalia'. Segons s'informa, el cantant té una relació amb una dona més jove i que, a més, té un fill. 
 

Fabiola parla sobre els rumors

Els mitjans de comunicació han volgut conèixer l'opinió de Fabiola Martínez, que ha respost a la premsa de manera contundent: «Si això és cert i no he estat conscient, em sabria molt greu. No obstant això, estic segura que no és veritat». És més, no ha dubtat a deixar clar que la separació ha estat de mutu acord. 

'El independiente' recull les paraules de Fabiola, que assegura que «estic bé. No he vist el que es diu a la televisió, com podreu comprendre». La veneçolana ha afegit: «Hem dit tot el que havíem de dir. Jo crec que és el més important, no hi ha novetats. Segueix tot igual. Quan avancem i tinguem les coses una miqueta més organitzades també ho sabreu. Moltes gràcies».
 

La filla de Bertín també opina sobre els rumors

Els mitjans de comunicació han aconseguit saber l'opinió d'una de les filles més grans del cantant. Eugenia ha manifestat que no sap res dels rumors i s'ho ha pres amb humor fent broma sobre la suposada amant i el seu fill: «Escolta, que sempre seria benvingut un més a la família, però no en sabia res, de veritat».

La 'influencer' també ha volgut donar suport a les declaracions dels seus pares: «Han dit que el problema és la convivència i és que la convivència és molt complicada. Llavors, doncs bé... hi ha gent que pot amb ella i gent que no, ja està».
 

El retrobament 

Deixant de banda els rumors, Bertín i Fabiola han tornat a veure's després de fer-se pública la separació. Segons sembla, el cantant, que està vivint a Sevilla perquè té un programa a Canal Sur, ha viatjat fins a Madrid per veure la seva família. Ara bé, el cantant ha evitat la premsa amagant-se a la part posterior d'un vehicle.  


Comentaris

envia el comentari