Nagore Robles i la catalana Sandra Barneda desmenteixen rotundament que vulguin ser mares

La parella ha emès un comunicat desmentint la informació que publicava en portada la revista Diez Minutos

Nagore Robles i Sandra Barneda a la platja
Nagore Robles i Sandra Barneda seran mares | Instagram

Actualització de la notícia: 25/01/2021

Sandra Barneda i Nagore Robles han fet arribar als mitjans de comunicació un comunicat, a través dels seus representants legals, «posant en coneixement que la notícia és completament falsa».

La parella assegura que la informació que ha donat la Revista Diez Minutos no està contrastada i és directament «una invenció de la imaginació dels responsables de les seves publicacions». El comunicat adverteix que la publicació suposa una inadmissible intromissió il·legçitima en la intimitat de la parella, al mateix temps que s'exercitaran per part d'elles totes les accions judicials que resulten aplicables a l'empara dels seus drets reconeguts por la Constitució Espanyola.

Notícia original: publicada el 21/01/2021

Nagore Robles i Sandra Barneda són una de les parelles més estimades de la televisió. A les seves xarxes socials acumulen milers de seguidors, que els donen suport professionalment i estan encantats amb el fet que visibilitzin l'homosexualitat. Ara bé, ara la parella ha decidit fer un pas endavant i ser mares. 
 

Nagore i Sandra tindran un fill

Nagores Robles i Sandra Barneda van fer pública la seva relació el juny de 2017, quan Nagore va entregar-li el premi Triángulo Visibilidad. Tot i que han tingut crisis i fins i tot una ruptura, van decidir donar-se una segona oportunitat i ara viuen la seva relació amb molt d'amor i respecte. Segon la revista 'Diez Minutos', la parella ha volgut fer un pas endavant i tenir un fill.


El procés que han hagut de seguir per ser mares

Segons ha publicat 'Diez Minutos', Sandra i Nagore van prendre aquesta decisió durant el confinament de 2020, que va donar molt temps per pensar. Així doncs, la parella va dirigir-se a la Clínica IVI de Barcelona per iniciar el procés d'embaràs, que costa 10.000 euros. 

Seguint les indicacions i recomanacions dels seus metges, van decidir que Sandra donaria els òvuls mentre que Nagore afrontaria l'embaràs. De moment, segons 'Diez Minutos', l'estrella de 'La Isla de las Tentaciones' s'ha sotmès a un tractament hormonal i ja se li han extret els òvuls mitjançant la punció ovàrica.

Ara els òvuls, fecundats gràcies a un donant anònim, estan congelats fins que la parella decideixi quan fer el gran pas i així Nagore poder gaudir de l'embaràs. 
 

La parella està molt enamorada 

De moment, la parella no s'ha pronunciat al respecte. No obstant això, els lectors de 'Diez Minutos' han volgut donar-li l'enhorabona: «Molta sort a les dues, de tot cor».

El fet d'haver superat diverses crisis i una ruptura, fa que estiguin més segures de la seva relació. És per això que han decidit ser mares en aquesta meravellosa etapa de la relació. A més, també viuen un gran moment en l'àmbit professional. Nagore Robles segueix treballant com a assessora de l'amor a 'MYHYV' i continua augmentant el seu nombre de seguidors en xarxes socials, sent així una 'influencer'.  

Sandra Barneda, per la seva banda, ha estat finalista del prestigiós Premi Planeta amb la seva novel·la 'Un oceà per arribar a tu'. I, per descomptat, ha triomfat amb la segona edició de 'La Isla de las Tentaciones', un èxit que espera repetir amb la tercera temporada, que s'estrena avui dijous.

Cal destacar que Nagore i Sandra han decidit posar en marxa una empresa a Àvila amb l'objectiu de fer créixer un allotjament turístic rural. Efectivament, la parella està vivint una etapa inoblidable, que 'segellaran' amb l'arribada d'un nadó. Enhorabona!


Comentaris

envia el comentari