Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Fabiola parla per primera vegada del suposat fill secret de Bertín Osborne

La model trenca el seu silenci i torna a demostrar el gran afecte i respecte que té pel seu exmarit

Tot i l'admiració que sent Fabiola Martínez pel seu exmarit, Bertín Osborne, la model ha començat una nova vida després de la ruptura inesperada, però ja definitiva. Fabiola ha decidit matricular-se en un màster de doble titulació d'Administració i Direcció d'Empreses.

A més, aquest màster el combinarà amb un altre de Coaching, Intel·ligència Emocional i Programació Neurolingüística, que també li serà útil en la seva vida professional. Per altra banda, a les xarxes socials ha eliminat el cognom Osborne, que lluïa en el seu usuari d'Instagram, i ha escrit el seu veritable cognom: Martínez.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fabiola Martínez es desvincula de Bertín Osborne

Amb aquest gest simbòlic, Fabiola Martínez ha decidit trencar amb el seu passat unit a Bertín i emprendre un nou camí, és clar, amb el seu propi nom. És un gran pas per començar a ser reconeguda per ella mateixa i els seus èxits.

Diverses revistes del cor han captat a la veneçolana amb un grup d'amigues portant sota el braç a la petita Drako, el cadell que ha regalat al seu fill Kike. A la sortida de la terrassa en la qual es trobava, han aprofitat per preguntar-li sobre Bertín Osborne i, en concret, sobre el seu suposat fill secret.

Tal com assenyala la revista 'Hola', ella, com de costum, només ha tingut bones paraules per a Bertín: «Només puc dir que és meravellós com a pare, com a parella, el temps que hem estat, i com a persona, perquè la veritat és que és una persona estupenda».

Fabiola tampoc ha tingut cap problema en parlar sobre aquest rumor que persegueix a Bertín Osborne des de fa setmanes i que creuen que s'ha filtrat per justificar la ruptura de la parella.

«No tinc res a dir, perquè no tinc ni idea»

Suposadament, el cantant tindria un fill secret amagat, que hauria estat el motiu de la ruptura matrimonial. No obstant això, Fabiola ha estat contundent a l'hora de parlar sobre aquest tema: «No tinc res a dir, perquè no tinc ni idea».

Fabiola sempre ha tingut bones paraules per al seu exmarit i per aquest motiu mai desconfia del conegut presentador. Així mateix, sempre han estat molt units pels seus dos fills i és per això que volen mantenir una bona relació.

Per altra banda, Osborne ha negat tenir un fill secret. «Els rumors s'han de prendre com el que són. Si la pobra dona ha sortit a la televisió a dir que tot és mentida. Et penses que si hagués tingut algun embolic no s'hauria sabut?», ha confessat.

Bertín sempre ha estat conegut per anar amb moltes dones, fins i tot ell mateix ho ha arribat a reconèixer públicament en més d'una ocasió. És per això que sempre ha estat en el punt de mira i s'ha rumorejat sobre l'existència d'altres fills. Ara bé, Bertín Osborne sempre s'ho ha pres amb broma. 

De fet, fa un any i mig, el presentador va ser entrevistat per Toñi Moreno a 'Viva la vida', on es va tractar el tema del suposat fill. «He tingut sis i ara en tinc cinc reconeguts», va afirmar el cantant. Aquest sisè nen va ser el fill que va perdre amb la seva primera dona i que va morir en els seus braços.

«Sempre m'he preguntat, com no m'ha sortit un fill secret? M'encantaria que passés, m'ho passaria molt bé. Jo seria el primer que aniria corrents a fer-me les proves. No seria com Julio Iglesias... », va manifestar Bertín en directe.