Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla de Concha Velaso amb rostre content als Premis Dies de Cinema a Madrid

La família de Concha Velasco pren una decisió important davant del seu estat delicat

La família de Concha Velasco escull una nova portaveu

L'estat de Concha Velasco continua estant al punt de mira, i és que les notícies que ens arriben són cada cop més preocupants. De fet, el seu fill Manuel s'ha deixat veure molt abatut i fins i tot es nega a parlar amb la premsa.

Aquells que el coneixen asseguren que el jove ha tocat fons i no pot més, motiu pel qual ha decidit prendre una decisió important pel seu propi bé i el de la seva mare. «No pot més, està esgotat i al límit», adverteixen des del seu entorn.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
El fill de Concha Velasco pren una important decisió | Europa Press

De moment, Concha Velasco «està estable, dins del seu estat general delicat». Tot i això, no és senzill per a la família haver d'atendre els mitjans per actualitzar el seu estat i donar explicacions contínuament.

Precisament per això, han decidit nomenar un nou portaveu que s'encarregui d'informar sobre l'estat de salut de la seva mare. I es tractaria ni més ni menys que d'una amiga molt propera a Concha Velasco i la seva família: Mariló Montero.

A més, han volgut deixar clar que aquesta decisió l'han pres amb intenció de desmentir totes les «informacions falses i tendencioses que es publiquen sobre la salut de Concha». Això tindria molt preocupada la seva família, però sobretot el seu fill Manuel.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Manuel Martínez Velasco, fill de Concha Velasco, arriba a la residència per a visitar a la seva mare el dia 29 de novembre de 2022, a Madrid
Manuel, visiblement preocupat després de visitar la seva mare a la residència | Europa Press

El fill de Concha Velasco, superat per la situació

I és que ell «només vol pau per a la seva mare; que cessin d'una vegada aquestes notícies que només provoquen dolor i que, la majoria, no tenen tota la veritat».

Pel que fa als amics que ja han pogut estar a prop de l'artista i acompanyar-la, ells entenen que el millor en aquests moments és que estigui ben cuidada i que no seria prudent visitar-la.

Tot i la tristesa per veure-la tan apagada, tots continuen estant molt pendents del seu estat. Així ho confirmava la mateixa Mariló l'última vegada que va parlar davant dels mitjans, aquest mateix estiu.

Mariló Montero a la presentació de temporada de RTVE
Mariló Montero, nova portaveu de la família | RTVE

«He parlat amb el seu fill i no veig recomanable visitar-la ja. L'última vegada que vaig veure Concha va ser a l'hospital», assenyalava sobre això. «Li envio àudios i molts petons a través de Manuel, que crec que és el més prudent i correcte». D'aquesta manera, la periodista insistia que «cal respectar els desitjos dels seus fills».