Muntatge de Laura Bozzo amb el logotip de GH VIP de Telecinco

Una concursant de 'Gran Hermano VIP' es descuida: se li ha vist tot

Es va oblidar de les càmeres que graven tots els seus moviments les 24 hores del dia

Tot just han passat unes hores des de la seva estrena, però ' Gran Hermano VIP ' ja ha revolucionat les xarxes socials...

Tot i que la nit del seu debut només va aconseguir un 13,4% d'audiència, alguns dels seus concursants ja estan fent parlar.

Parlem de la presentadora peruana Laura Bozzo qui, només unes hores després d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra, va amenaçar d'abandonar el 'reality'.

Laura Bozzo amenaça d'abandonar 'GH VIP': «Jo me'n vaig!»

Aquest dijous, per fi, es revelava el càsting de 'Gran Hermano VIP 8'… I unes hores després els concursants arribaven a la nova casa de Guadalix de la Sierra.

Laura Bozzo a La Casa dels Famosos
Laura Bozzo es va oblidar de les càmeres de 'Gran Hermano VIP' | TVienes

Una casa que ha estat reformada completament, amb alguns canvis que, segons sembla, no van agradar gens a la periodista peruana. Fins i tot va amenaçar d'abandonar el concurs quan es va assabentar, en directe, de la nova mecànica del 'reality'.

En arribar a la que serà la seva nova llar, van descobrir l'existència d'un nou ascensor que baixa al soterrani de la casa. Allí es troba una freda cova que, està reservada per a part dels concursants.

Això és un nou gir del concurs de Zeppelin TV, que ja altres vegades va apostar per separar els seus concursants en dues cases: una luxosa i una altra en pitjors condicions.

Quan tots van estar acomodats al voluminós sofà blau que presideix el saló, la presentadora, Marta Flich els va explicar novetats. Els va comunicar que havien de sortir al jardí per trobar unes boles platejades amb el logotip del programa.

Els concursants de GH VIP al saló durant la primera gala
Laura Bozzo es va oblidar de les càmeres de 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

Els concursants que aconseguissin les esferes romandrien dins de la casa, mentre que la resta corria el seriós perill de quedar-se al temut soterrani, convertit en cova.

«Jo me'n vaig! Vull parlar amb algú de producció», va explotar immediatament Laura Bozzo, totalment indignada. I va afegir: «A mi no em fa falta això».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La 'celebrity' peruana, que també va participar en la versió americana de GH VIP, comentava a Carmen Alcayde «això no és el que havíem parlat».

Davant de l'amenaça d'abandonar el concurs, els companys, en un gest de solidaritat, han aconseguit que es quedés. Li han donat una de les boles.

«Dona-la-hi perquè no abandoni», van aconsellar alguns dels companys al concursant italià, Michael Terlizzi, que per la seva pròpia voluntat va voler baixar a la cova. Allí també hi seran Carmen Alcayde, Luitingo, Luca, Albert, Pilar i Gustavo.

Laura Bozzo s'oblida de les càmeres a 'GH VIP'

Laura Bozzo durant la primera gala de GH VIP a Telecinco
Laura Bozzo es va oblidar de les càmeres de 'Gran Hermano VIP' | Mediaset

Sens dubte, Laura Bozzo està sent una de les autèntiques protagonistes de la vuitena edició de 'Gran Hermano VIP'.

Només unes hores després del seu conat d'abandonament, s'oblidava completament de les càmeres de la casa de Guadalix de la Sierra.

Tot i que en arribar al 'reality' va fer broma dient que la mòmia ja era al concurs, fent referència a la seva edat, no va dubtar a lluir un estilisme molt sensual.

Però, en canviar-se de roba, es va oblidar que estava envoltada de càmeres, mostrant el pit, fent un top less «improvisat» que no va passar desapercebut per a la seva companya Oriana Marzoli.

«Si algú té posat el 24 hores, te les ha vist senceres», li deia. Laura li responia que eren operades…

I així, en tot just unes hores, Laura Bozzo ha fet una de les entrades més comentades de 'Gran Hermano VIP 8'.