Concha Velasco

La família de Concha Velasco revela quin és el vertader problema de salut

Concha Velasco torna a estar de plena actualitat

Concha Velasco fa un temps que se'n va retirar i el seu públic la troba a faltar, per això hi ha tants rumors circulant als mitjans. L'actriu està convençuda que els espectadors li guarden un gran respecte, sap que és una de les estrelles més importants d'Espanya. Per aquest motiu ha autoritzat els seus familiars que actualitzin el seu estat de forma periòdica, no vol que hi hagi cap mena de dubte.

L'actriu va protagonitzar la portada d'una coneguda revista perquè una amiga propera va filtrar que estava en una residència. El seu fill Manuel de seguida va explicar que havia decidit començar una nova vida a un centre especialitzat per estar més controlada. Va reconèixer que la seva mare tenia «diversos problemes», però tampoc no va entrar en detalls per respecte i prudència.

Concha ha rebut un premi i les seves cosines Ángeles i Esperanza han parlat amb la premsa, sobretot una, que ha revelat quin és el problema de l'actriu: no es pot moure fàcilment, però per la resta es troba bé. El més important és que, tal com assegura el seu entorn, «té el cap al seu lloc» i està més lúcida que mai.

Foto de Concha Velasco.
L'actriu està més lúcida que mai. | Europa Press

L'actriu necessita viure envoltada de professionals per prevenció, però està estable i l'únic que li passa és que no es pot moure. El seu pis està situat al centre de Madrid i el dels seus fills també, per això ha triat instal·lar-se en una residència. Allà les cambres són més àmplies i es pot desplaçar d'una banda a l'altra amb la cadira de rodes sense problemes.

Ángeles i Esperanza han desmentit que la situació sigui delicada, en els darrers temps no hi ha hagut cap canvi negatiu. L'únic i veritable problema que té és que no es pot moure sense ajuda, necessita un infermer i una cadira de rodes. Els seus fills ho sabien, per això no han parat fins a trobar un centre que complís amb aquests dos punts.

Concha Velasco no vol amagar la veritat

«Concha ha aguantat fins que el físic li ho ha permès, està bé, lúcida, però amb problemes de mobilitat molt grans i fluixeta. Trobant a faltar tot això també», ha comentat una de les cosines després de recollir el premi. La gran dama de la interpretació hauria gaudit al màxim de l'esdeveniment, però no ha tingut l'ocasió.

Velasco sempre ha tingut molt bona relació amb la premsa, fins i tot quan tothom parlava de la seva vida privada. Es va separar de Paco Marsó i va ser un succés força cridaner, així que els periodistes van començar a investigar. Van descobrir coses que van acabar sortint a la llum i l'actriu sempre va fer el mateix: ser educada i donar la cara.

Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells
Concha Velasco continua sent una estrella. | GTRES

L'ex de Paco Marsó sap millor que ningú com tractar els mitjans, per això no ha amagat res sobre el seu estat de salut. És cert que té dificultats per moure's i que no està tan forta com fa anys, però tota la resta no és veritat. La seva família nega la presumpta recaiguda que van anunciar alguns mitjans, tot ha estat una confusió.

Concha Velasco continua igual d'alegre

Les cosines de Velasco han assegurat que l'essència de l'actriu continua sent la mateixa. «Ara mateix és a la residència, està bé i està fluixa, el seu dia a dia és força monòton per ara. Esperem que hi vagi entrant, el que passa és que això de la mobilitat és molt gran». Això sí, la ment la té a la perfecció i continua igual de lúcida que sempre. «Això, sense problemes, explicant moltes històries, les seves històries, les seves batalletes i aquestes coses».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!