Primer pla del cantant espanyol Miguel Bosé

Un familiar de Miguel Bosé el deixa fatal: «Em preocupa»

Olfo Bosé ha ridiculitzat el seu tiet al plató de 'Sálvame' i assegura que no mantenen una bona relació

Miguel Bosé està en el punt de mira per la polèmica entrevista que va concedir-li a Jordi Évole. La població i la comunitat científica està indignada perquè el cantant s'ha declarat com un ferm negacionista de la Covid-19.


L'icònic cantant espanyol ha posat en dubte l'existència del virus, l'eficàcia de les mascaretes i de les vacunes, i fins i tot les xifres oficials de morts per coronavirus. Així doncs, assegura que la pandèmia és un «pla» de les elits per controlar la població. Amb tot això, Bosé està sent criticat per gran part de la població, que no entén el seu negacionisme.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Preocupació per l'estat de salut mental de Miguel Bosé

No obstant això, els mitjans de comunicació i els teleespectadors no han estat els únics que han expressat la seva preocupació pel discurs incoherent de Miguel Bosé sobre la pandèmia, també alguns familiars i persones vinculades a l'artista han volgut opinar sobre la seva actitud.


Aquest és el cas de la seva exsogra, Lola Medina. La mare de Nacho Palau va aparèixer en el plató de 'Sábado Deluxe' per aclarir els dubtes sobre el conflicte judicial i familiar que té el cantant amb Nacho. «És un neuròtic perdut. Miguel té un caràcter molt fort, però últimament no el reconec. No és el Miguel Bosé que vaig conèixer», assenyalava Lola Medina.

Per si no n'hi hagués prou, un familiar de Miguel Bosé també ha volgut donar la seva opinió en el programa de Jorge Javier. Es tracta d'Olfo Bosé - Rodolfo Salvatore -, fill de Lucía Dominguín i germà de Bimba.

Olfo Bosé visita el plató de 'Sálvame' 

Durant l'entrevista amb Jordi Évole, Miguel Bosé va presumir de poder comptar amb el suport de la seva família. Fins i tot va assenyalar que, en cas de continuar viva, la seva mare Lucía Bosé «estaria involucrada i estaria plantant cara a aquesta farsa del coronavirus», tot i que ella mateixa ha estat víctima del virus.

Tot i que la seva germana, Paola Dominguín, també ha negat a 'Sálvame' que la seva mare morís de coronavirus, la família Bosé no defensa aquesta postura negacionista. De fet, el nebot de Paola i Miguel Bosé, Olfo, ha deixat molt clar que no dona suport a les declaracions del seu tiet i confessa que està molt preocupat per ell. 

«Em preocupo. Mai ha concedit una entrevista i ara... Sempre l'he vist a dalt i, ara quan baixa, em sembla humà», manifesta Olfo. Durant l'entrevista amb Jorge Javier Vázquez, Olfo Bosé ha explicat que no manté una bona relació amb el seu tiet per diversos episodis del passat i, per tant, no ha dubtat en ridiculitzar-lo amb una paròdia.

Amb un croma de fons, el presentador català ha fet veure que és Jordi Évole, mentre que el fill de Lucía Dominguín ha volgut imitar al seu tiet Miguel. «Treu-te la mascareta. Treu-te la mascareta!», ha exclamat el convidat. «Miguel, on és la teva veu?», ha preguntat Jorge Javier. «No em preguntis això, perquè no ho sé. No sé on l'ha deixat», ha contestat Olfo entre rialles.