Shakira

Una famosa cantant acusa Shakira de plagi en la seva última cançó contra Gerard Piqué

La cantant no ha fet una acusació a l'aire, sinó que ha aportat proves que demostrarien el possible plagi

Si no en teníem prou amb la lletra de la nova cançó de Shakira, ara se suma una acusació de plagi per part d'una famosíssima cantant. Com tothom sap, Shakira ha tret nou senzill juntament amb Bizarrap on les ganivetades cap a Gerard Piqué, Clara Chía i Montserrat Bernabeu, mare de l'exfutbolista del Barça, són més que evidents. 

En els darrers mesos, la polèmica ha acompanyat a la colombiana en molts aspectes de la seva vida. El principal ha estat en la seva separació amb Gerard Piqué i el famós acord referent a la custòdia dels seus fills. Però també ha estat acusada per, presumptament, defraudar 14,5 milions d'euros a Hisenda. 

Sembla que a Shakira li agrada estar a l'ull de l'huracà i ser el centre de totes les mirades. El cert és que, professionalment parlant, no li està anant gens malament. Ho diu ella mateixa en l'últim senzill llançat la passada matinada. «Les dones ja no ploren, les dones facturen». I tant que està facturant!

Shakira acusada de plagi

Ara se li suma una nova polèmica. I és que la cantant Briella, ha acusat la colombiana d'haver-se «inspirat en la seva última cançó». Vaja, un plagi en tota regla. La jove, ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials explicant el seu malestar davant aquesta situació i, a més, ha aportat proves.

«Crec que Shakira s'ha inspirat en la meva cançó 'Solo Tú' per fer el seu senzill amb Bizarrap. Vull que ho escolteu vosaltres mateixos. Cal destacar que vaig llançar la meva cançó ara fa sis mesos i es va fer viral a TikTok», comença explicant Briella. 

«Aquest vídeo no el faig amb la intenció de buscar problemes. Jo soc una fanàtica des de sempre de Shakira, soc una fan de la feina de Bizarrap i de debò estic en xoc, no sé què fer», ha conclòs. En el següent vídeo podeu veure què ha dit la noia i les proves que ha aportat.

Sent completament sincers, el cert és que les dues melodies coincideixen bastant. És més, són pràcticament idèntiques. Però no serem nosaltres els que acusem a ningú de plagi. De moment, caldrà esperar si Shakira o Bizarrap diuen quelcom al respecte per saber com evoluciona tota aquesta història. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp