Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Letícia

La reina Letícia ha de marxar molt aviat i el seu marit sap quin és el motiu

Letícia fa les maletes per un assumpte important

Letícia està consternada després d'assabentar-se de la mort del germà de la reina emèrita, Constantí II de Grècia. Qui havia estat rei hel·lè va morir el passat dimarts 10 de gener amb 82 anys, després de diverses complicacions a conseqüència d'un vessament celebrar que va patir el dia de Reis passat.

Sofia va estar al costat de la resta de familiars, passant els últims dies de la vida de l'exmonarca grec. I ara estan començant els primers preparatius d'un funeral que serà tan privat com sigui possible i les seves restes mortals seran enterrades al cementiri de Tatoi.

Ara com ara, no sabem en quina data es durà a terme aquest funeral. El govern grec i la Família Reial seran els que posin aquesta data. La veritat és que la reina Letícia té intenció d'assistir a un funeral que, sens dubte, serà molt dolorós per a la reina emèrita.

Letícia és conscient que ha de marxar molt aviat

Segons les informacions d'una experta en la Casa Reial com és la periodista Mariángel Alcázar, la reina Letícia estarà en aquest funeral privat, que possiblement comptarà amb diversos membres d'altres Cases Reials.

Foto de la reina Letícia somrient en un acte.
Letícia té molt clar que ha de marxar d'Espanya per una raó de pes. | GTRES
 

Tothom sap que Constantí era germà de la reina Sofia i oncle del rei Felip, per la qual cosa seria lògic que tots dos assistissin al funeral. Un comiat en què regnarà la tensió, com ara entre Letícia i Marie-Chantal, que farà que l'asturiana intenti estar el menor temps possible amb ella.

Aquesta tensió entre totes dues ve de molt enrere. I més concretament quan comprovem aquell episodi a la Catedral de Palma entre la reina emèrita i Letícia.

La veritat és que tots recordem com la reina va portar la contrària a l'emèrita quan es va posar davant dels fotògrafs en aquella ocasió. Va voler actuar així per evitar que fessin unes fotografies de les seves filles amb l'emèrita.

El funeral en què regnarà la tensió

Després d'aquell episodi tan estrany, Marie-Chantal va escriure un missatge de Twitter en què deixava caure el seu malestar pel gest de la mare d'Elionor. «Cap àvia mereix aquest tracte. Ella ha mostrat la seva veritable cara», va sentenciar molt enfadada amb la reina d'Espanya.

Foto de Constantí de Grècia amb cadira de rodes.
Constantí de Grècia va morir fa uns dies amb 82 anys. | GTRES
 

Des d'aquella ocasió, tot just han coincidit i la veritat és que no es poden ni veure. Això sí, tornaran a retrobar-se, ja que Marie-Chantal està casada amb Pau, un dels fills de Constantí II de Grècia. L'última vegada que van coincidir va ser en el funeral d'Elisabet II, fa tot just uns mesos

Letícia es retrobarà amb tots

A més, tot apunta que Letícia es retrobarà amb les infantes Elena i Cristina i també amb Joan Carles I. La veritat és que ha estat Carlos Herrera el periodista que ha avançat al seu programa de la cadena COPE què farà l'emèrit. Aquest viatjarà des d'Abu Dhabi al país hel·lè per acomiadar Constantí II de Grècia.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i la reina Letícia.
Joan Carles coincidirà a Grècia amb Letícia. | CatalunyaDiari
 

Amb tot, el pare de Felip VI es tornarà a trobar amb la reina Sofia en un dels dies més dolorosos de la seva vida. A més, veurà els seus fills i la seva nora: hi haurà un cara a cara entre Joan Carles i Letícia. I tot després de l'última vegada que es van trobar al funeral de la reina Elisabet II d'Anglaterra.

Però, per si no n'hi hagués prou, la relació entre la reina i les infantes és nul·la des de fa molt de temps i, per això, no serà un viatge còmode per a la monarca asturiana.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp