Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

La famosa desterrada de Telecinco que torna per fer-li la puntada a Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega ja és història a Mediaset

Sonsoles Ónega ha estat durant molt de temps una de les presentadores estrella de Telecinco, ja que ha estat al capdavant de dos programes. Per això, ens va sorprendre fa unes setmanes la notícia que deixava la cadena i se n'anava a la competència. Sí, a Antena 3, on treballa per presentar un nou format.

Aquesta 'fugida' inesperada va deixar perplex tot Mediaset, però el grup ràpidament s'ha volgut oblidar d'aquest episodi i ha pres una decisió. Ha optat per recuperar una famosa que fa anys va ser una figura molt coneguda del grup. Es tracta de Carolina Ferre, que ha tornat a la que va ser casa seva durant molts anys.

Sonsoles Ónega ja està oblidada

L'expresentadora de Ya es mediodía ha vist que el seu lloc ha estat ràpidament ocupat. Joaquín Prat s'ha posat al capdavant, substituït ara per Miquel Valls durant les vacances. A més, s'ha volgut tancar totalment l'episodi de la seva marxa i, per oblidar-la, s'ha optat per obrir les portes a figures del passat.

En concret, s'ha volgut que els espectadors no trobin a faltar Sonsoles a Telecinco donant presència novament a una altra famosa. Estem referint-nos a l'alacantina Carolina Ferre, que ha tornat a Mediaset. Ho ha fet per convertir-se en col·laboradora de l'espai Ya es verano.

Ella va ser, durant molts anys, una de les estrelles del grup i va captivar el públic per la seva naturalitat i simpatia. Al seu camí, la va començar substituint Emma García a A tu lado. I tal va ser l'èxit que va aconseguir que després va ser posada al capdavant dels debats de Gran Hermano i GH VIP.

Carolina Ferre somrient.
En marxae Sonsoles Ónega, Telecinco ha recuperat Carolina Ferre. | Europa Press

Fins i tot va exercir com a substituta de María Teresa Campos en Día a día i després se li va donar un late night, Plan C. I aquest, que no va aconseguir captivar l'audiència, va ser un dels seus darrers treballs a Telecinco. Després d'ell, només va presentar Esta cocina es un infierno.

Ara, més de 15 anys després, ha tornat a la cadena. Ho ha fet després de la seva inesperada no renovació a À Punt, l'espai que presentava a la televisió valenciana. I està encantada amb el seu retorn, on ha tornat a demostrar el seu gran sentit de l'humor.

Així, el seu primer dia a Ya es verano, Frank Blanco li va donar la benvinguda i ella va dir: «Moltes gràcies. En tenia moltes ganes. Fa 16 anys jo estava en aquest plató, on es va gravar Médico de familia, presentant Plan C». Aquest comentari va fer que aquell afegís el següent: «Aquest programa tindrà més èxit que Médico de familia». I ella va puntualitzar fent broma: «Espero que tingui més èxit que Plan C».

Sonsoles Ónega veu l'audiència alegrar-se pel nou fitxatge

Sonsoles Ónega ha vist que la seva marxa va generar polèmica, però el públic sembla que ja se n'ha oblidat. És més, està encantat amb la nova incorporació de Carolina a «l'univers Mediaset». I ho ha deixat clar a les xarxes socials.

En efecte, a Twitter poden llegir-se missatges sobre això: «Ferre és un fitxatge molt bo» i «Espero que sigui col·laboradora fixa de tots els programes. M'encanta».

En aquesta mateixa línia hi ha d'altres: «Molta sort i enhorabona! Seràs la llum entre tanta penombra». Això sense oblidar: «A cada programa canvien de col·laboradors? En alguns casos encara sort, a veure si Emma no torna. Però Carolina Ferre, per favor, sempre».

▶️ Vídeo del dia