Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez sap que la relació està trencada i no anirà al casament

El presentador no té bona relació amb Raúl Prieto

Els col·laboradors de Sálvame estan emocionats amb el pròxim casament que hi haurà. Raúl Prieto, director del programa i també de Viva la Vida, es casa amb l'arquitecte Joaquín Torres.

Era el mateix Torres qui confirmava la feliç notícia a les seves xarxes socials, i  feia saltar les alarmes amb un emotiu text: «Amb ell sempre i aviat per sempre…», escrivia el director de televisió.

Raúl Prieto
Raúl Prieto es casarà amb la seva parella, Joaquín Torres | EUROPA PRESS

En vista d'aquest missatge, les reaccions dels seus amics i coneguts no es van fer esperar. Una de les primeres a emocionar-se amb la notícia era Terelu Campos:«Això vol dir que anirem de casament? Me'n moro de ganes», apuntava la filla de María Teresa Campos, gran amiga de Prieto, que davant dels forts rumors que havien sorgit no dubtava a fer-ho oficial.

«Aquests dies s'ha especulat sobre les meves possibles noces amb Raúl Prieto i, tot i que no parlo mai de la meva vida personal en aquesta pàgina», començava dient.«Avui he decidit explicar-vos que, després de molts anys lluitant i perseguint el meu somni, ahir a la nit, amb un anell d'un clauer, em vaig agenollar en la intimitat de l'habitació, i li vaig demanar matrimoni a l'amor de la meva vida», confessava als seus seguidors. «Després d'anys de por, de remordiments, de culpes, de vergonyes… i de dos fills que havia de protegir per sobre de tot», sostenia.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban va tenir un padrí de luxe al seu casament, Raúl Prieto | Catalunya Diari

«Després de parlar amb ells i de donar-me el seu beneplàcit, vaig decidir complir la promesa que vaig fer un dia a Raúl: proclamaria als quatre vents que és l'amor de la meva vida. I això faré la primavera que ve en una cerimònia davant dels meus, davant dels nostres», remarcava molt il·lusionat.

«En un lloc de la vella Europa on tota la nostra gent que no m'ha jutjat mai per la meva sexualitat, que no ha tingut mai ni un retret per ser qui soc... aquesta gent que és el meu món».

Jorge Javier Vázquez no assistirà al casament de Raúl Prieto

«Raúl, després dels meus fills, ho és TOT. I donar-li el seu lloc i que ell em doni el meu és un fet que posa punt i seguit a una història plena d'espines», destacava sobre això. «Hem superat moltes coses junts, i no m'imagino un millor company de vida… Una vida en què he perdut tant, tant, tant de temps per covardia… però ja NO», afegia. «La cara B del disc és només nostra. Raúl, ara sí que sí. Ara ja res no pot impedir que sigui teu i que siguis meu per sempre. T'estimo».

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez fa temps que va trencar la seva amistat amb el director de 'Sálvame' | TELECINCO

Una de les convidades més especials d'aquest enllaç esperadíssima, serà, sens dubte, Belén Esteban. Ella i Raúl Prieto tenen una connexió molt especial. De fet, ell va ser el padrí a les seves noces amb Miguel Marcos. A més, la va ajudar a superar un dels pitjors moments de la seva vida. Lamentablement, aquest no serà el cas de Jorge Javier Vázquez.

Joaquín Torres
Joaquín Torres, parella de Raúl Prieto | TWITTER

El de Badalona ha topat amb el pitjor menyspreu de part d'algú que també va ser un dels seus grans amics. Fa temps, el presentador i Prieto estaven molt units. No obstant això, la cosa no va acabar gens bé entre ells. Un enfrontament tens darrere de càmeres portava Raúl a prendre l'amarga decisió d'abandonar el programa.

Pocs dies després començava a dirigir Viva la vida. No va servir de res la reunió en què Jorge Javier Vázquez intentava reunir David Valdeperas i Raúl Prieto per arreglar els seus problemes.

Però res no va sortir bé aquella nit, de manera que aquella trobada seria l'inici de la fi de Prieto a la productora. Així, no cal esperar que Vázquez assisteixi a l'enllaç. Però, per sort, conserva grans amistats com Belén o Terelu.