Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de María Teresa Campos i Gustavo

Aquesta famosa paga el sou de Gustavo Guillermo, el xòfer de les Campos

Suposadament, Gustavo Guillermo va dient que ha estat un any sense cobrar

Gustavo Guillermo sempre ha volgut mantenir-se al marge dels focus, però porta un temps al punt de mira de molts programes. I tot des que Sálvame l'acusessin de ser el talp de les Campos, i presumptament hi ha proves que demostren les seves traïcions. Ell no s'ha manifestat en públic, però ha parlat amb la família i ha promès que en cap moment ha tingut males intencions.

Gustavo Guillermo, segons ha explicat Kiko Hernández al Polideluxe, assegura que ha estat més d'un any sense cobrar la seva nòmina. De fet, aniria presumint d'haver «deixat 20.000 euros a María Teresa Campos en un mal moment» de la presentadora. Sí, ja que, recordem, va tenir problemes econòmics perquè no aconseguia vendre la seva mansió de Las Rozas, una zona exclusiva de Madrid.

Imatge de Gustavo Guillermo, el xòfer de la família Campos
Gustavo Guillermo tindria molta informació | GTRES

Gustavo ha negat en privat aquestes acusacions, però el polígraf ha donat la raó a Kiko i el conductor s'ha quedat sense excuses. Terelu Campos ha admès a Sálvame que s'ha adonat de la veritat, però això no vol dir que hagi de prendre mesures. En aquests moments el més important per a ella és que la seva mare estigui bé, i Maria Teresa vol seguir al costat del xòfer.

Gustavo no té escapatòria, però tampoc pot fer res perquè suposadament hi ha proves i testimonis que confirmen les seves traïcions. Terelu ha aprofitat que estava presentant Sálvame i ha donat un cop a taula per aclarir la seva postura. Per a ella és important que el públic sàpiga que Gustavo sempre ha rebut el seu sou: ella s'ha encarregat de pagar-ho.

«Això és mentida perquè li he pagat jo», ha declarat Terelu quan s'ha adonat del que anava dient el xòfer. Assegura que és ella la que ha corregut amb les despeses perquè sap que els seus serveis eren necessaris per a María Teresa. És cert que la presentadora va tenir certs problemes, però les seves filles sempre hi han estat per ajudar-la.

Gustavo Guillermo ha demanat perdó en privat

Gustavo prefereix no concedir cap entrevista, però sí que s'ha disculpat amb les Campos per tot el que està passant. Ni Carmen Borrego ni la seva germana entraran en una guerra mediàtica per protegir María Teresa, però no consentiran cap mentida. Terelu ha deixat clar que ella ha pagat cada mes les despeses del conductor i exigeix que se sàpiga la veritat.

Terelu Campos
Terelu Campos està molt incòmoda amb la situació | Europa Press

«És la meva mare i si la meva mare necessita alguna cosa, per això també soc jo perquè he tingut una vida genial gràcies a aquesta dona. L'he tingut jo, la meva germana, els seus nets i la seva família, gràcies a l'esforç i la feina d'aquesta dona. Si la meva mare ha tingut un moment complicat a la vida, per això estem els que havíem d'estar», explica Terelu.

L'andalusa s'ha mostrat molt dolguda, ja que no se sent còmoda donant explicacions que afecten la seva privacitat més estricta. «Em veig obligada a donar detalls de la meva vida íntima i econòmica de la meva mare, no va al sou i no tinc perquè», sentenciava. Així, els espectadors han descobert que, una vegada més, el conductor no estava dient la veritat quan va assegurar allò del seu sou.

Gustavo Guillermo podria emprendre accions legals

Gustavo, segons ha insinuat Chayo Mohedano a Twitter, podria prendre accions legals contra La Fábrica de la Tele. La filla de Rosa Benito recorda que és una persona anònima i que la productora l'ha convertit en personatge per generar contingut. «Se'ls acumulen les denúncies», ha escrit la cantant a les seves xarxes socials.

Terelu Campos no donarà suport a aquesta iniciativa, perquè sap que el seu empleat també ha participat en el joc. Ha estat el primer a fer portades a certes revistes i també ha entrat a Sálvameen diverses ocasions. I això per no dir que les Campos tindrien molts problemes si ell comença una batalla contra el famós programa de Telecinco.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp