Primer pla de Rocío Carrasco

Els 4 famosos que fan costat a Antonio David Flores: «Rocío, jo no et crec»

Després que diverses personalitats del panorama polític s'hagin posicionat a favor de Rocío Carrasco, altres persones han defensat el dret de la presumpció d'innocència d'Antonio David

Rocío Carrasco ha rebut el suport de moltíssims rostres coneguts des que va relatar el presumpte infern que va viure al costat del seu ex, Antonio David Flores, entre els quals es troben fins i tot polítics com Irene Montero, Adriana Lastra o Rocío Monasterio. «El testimoni de Rocío Carrasco és la d'una víctima de violència de gènere. Quan una dona denuncia públicament la violència pot ser qüestionada o ridiculitzada. Per això és important el suport», manifestava la ministra d'Igualtat.

Un suport generalitzat al qual se sumaven altres rostres coneguts i amics de Rociíto mitjançant l'etiqueta #Rocíoyositecreo, com Terelu CamposMaría PatiñoIsa Pantoja, Toñi Moreno o Pastora Soler.  Fins i tot l'actriu Paz Vega ha arremès amb duresa contra l'excol·laborador de 'Sálvame', ja que arran del gran escàndol que s'ha format, Antonio David ha estat fulminantment acomiadat del seu lloc de treball i s'ha rescindit el seu contracte amb Mediaset

«Sento una profunda tristesa quan escolto el testimoni de Rocío Carrasco... Aquesta tristesa i empatia m'ha portat a escriure i a mostrar el meu pensament sense filtre. No sóc qui per a jutjar a ningú, encara que els budells se'm regirin i la gola se'm tanqui. Perquè la imatge que hem vist i oïda és la d'una dona que ha sofert molt, massa. I jo la crec».

«Aquestes llàgrimes de dolor infinit no es poden fingir. Rocío és el mirall de tantes dones que sofreixen maltractament. I tant de bo serveixi perquè unes altres prenguin les regnes de la seva existència», afirmava mitjançant un text que no dubtava a compartir en xarxes socials.

Malgrat tot, Antonio David no està sol, i sembla que hi ha els qui no acaben de creure's les paraules de Rocío Carrasco. Els seus suports són escassos, però això no quitació que siguin suficients, i alguns famosos no han dubtat a assegurar que estan completament del seu costat.

El primer d'ells va ser el periodista Federico Jiménez Losantos, que ha arremès contra el 'circ' que ha muntat Telecinco. «Semblaven els judicis de Moscou, segona part, una de les coses més repugnants que he vist en la meva vida. Era 'el ramat' en política». A més ho qualificava d''escombraries totalitàries i manipulades'.

«Era el ramat, la mateixa història. 'Germana, jo sí que et crec'. Perquè jo no et crec. Crec que ets com Paquirrín, una malcriada. Era una cosa totalitària. Tot és molt cursi, molt bones paraules, però com et surtis d'aquí, et piquen».

També Beatriz Cortázar es mostrava molt crítica amb Rociíto, sobretot en el respectiu als seus fills. «Segueixo sense entendre el més important de tot, la cessió o l'oblit o el no voler enfrontar-se o lluitar per una cosa tan important com uns fills».

La periodista té molt clar que podria haver lluitat més per ells. «Ha lluitat per moltes coses en la vida, però en el més important no he vist que ho hagi fet. Va haver-hi una relació tòxica en grau superlatiu amb Antonio David i puc entendre també com algú pot destrossar a un altre psicològicament, però no el seu paper de mare».

Els últims suports d'Antonio David: Macarena Olona i Parada

Els últims que no han dubtat a mostrar el seu suport a Antonio David són Macarena Olona, diputada nacional de VOX, la qual defensava el seu dret a presumpta innocència.

«És una absoluta vergonya la justícia paral·lela, perquè recordem que el senyor Antonio David ha tingut un procés judicial on s'han pogut dirimir tots els fets que ara la senyora Rocío Carrasco està reproduint davant els mitjans de comunicació i que ha conclòs amb un arxivament de les actuacions penals».

A més, ha afegit que «espero que el senyor Antonio David exerciti totes les accions legals oportunes perquè la seva honorabilitat no quedi entredita. És una vergonya quan hi ha nens pel mig».

Mentre que José Manuel Parada, exmarit de Chelo García Cortés, també ha insistit en el mateix tema. «Ens estem carregant la presumpció d'innocència, ho dic per tots els mitjans de comunicació. Les coses cal demostrar-les i sembla que en els judicis no s'han demostrat. La televisió que més l'ha anomenat 'mala mare', ara està de la seva part».