Muntatge de Fani i Christofer

Fani i Christofer revelen els seus problemes davant l'imminent embaràs

Fani i Christofer estan trobant obstacles a l'hora de ser pares

Fani Carbajo i Christofer es van fer populars fa uns anys en participar en el programa La isla de las tentaciones, on ella li va ser infidel. Tot i això, van decidir seguir junts, no sense superar diferents crisis, i ara volen enfortir la seva relació. Volen ser pares i ho han intentat, però estan trobant dificultats que no s'esperaven.

Han hagut de recórrer a un tractament i s'han adonat que aquest és més llarg del que s'esperaven. Per això ara es veuen en la necessitat de tenir molta paciència per aconseguir ampliar la família. I tot això ho ha explicat ella al seu canal de mtmad.

Fani i Christofer acudeixen a un tractament de fertilitat

L'exconcursant de La isla de las tentaciones manté constantment informats els seus seguidors del que passa en la seva vida. I això és el que l'ha fet explicar que ella i el seu noi han hagut d'anar a la fecundació in vitro. El motiu és que després de mesos intentant quedar-se embarassada, no ho aconseguia.

De la mateixa manera, ha fet conèixer que el procés va més lent del que els agradaria. I és que «després de la punció, en què em van treure els òvuls, he d'esperar que em vingui el període. Quan el tingui, m'he de prendre un medicament per preparar l'úter».

«Quan l'úter estigui preparat, em fan una altra ecografia per veure que tot estigui bé i, aleshores, m'introdueixen l'embrió. I ara cal esperar per veure si el meu cos ho accepta o no. Vaja, que no és un tractament tan fàcil i no és un dia per l'altre».

Fani Carbajo somrient a càmera
Fani ha explicat com és el procés de fecundació in vitro al qual s'està sotmetent | GTRES

A això hi ha afegit: «La veritat és que s'està fent molt llarg, l'espera desespera. No és un procés ràpid i fàcil, és complex i sempre tens el dubte de si sortirà bé o no. És complicat i bonic alhora».

En aquesta ostentació de sinceritat ha reconegut que si s'ha endarrerit més el procés és perquè «dels cinc embrions que em van quedar han fet un estudi genètic. Aquest triga tres setmanes, després de les quals m'han dit que tres són perfectes, però els altres dos tenen els cromosomes molt elevats. Aquests dos poden sortir amb alguna patologia pel que han estat descartats».

Fani Carbajo, ja té data per a la transferència del seu embrió

La futura esposa de Christofer ha compartit un vídeo a mtmad. I aquí ja ha reconegut que sap en quin moment se li farà la transferència del seu embrió. I ho ha explicat visiblement emocionada.

Així, ha dit: «Després de tant de temps, necessitava una bona notícia i estic molt contenta. La setmana vinent em fiquen l'embrió i després caldrà esperar uns dies per veure si és positiu o no». Això sí, no ha volgut revelar cap de les dues dates exactes, perquè vol que sigui una sorpresa per a tothom.

Imatge de la parella formada per Fani Carbajo i Christopher
Els exconcursants de 'La isla de las tentaciones' no han revelat la data de la transferència | GTRES

A més de tot el que s'ha indicat, Carbajo ha volgut respondre als seguidors que li pregunten si prefereix que el nadó sigui nen o nena. En aquest sentit, ha afirmat amb rotunditat: «M'és igual. Si és un petit, no passa res, perquè estic acostumada a estar envoltada de nens, tinc cosins, nebots...».

«I si surt nena, doncs serà una altra Fani donant guerra».