Fani Carbajo al plató de La isla de las tentaciones

Fani destapa la dràstica decisió que ha pres en plena crisi amb Christofer

Tots dos anunciaven en 'Sábado Deluxe' que estaven travessant una forta crisi en la seva relació

Fani i Christofer no estan passant pel seu millor moment. Després d'haver cancel·lat la seva boda a causa de la Covid-19, la parella està més distanciada que mai, un fet que es podia veure el passat dissabte 10 d'octubre, quan tots dos van protagonitzar una acalorada discussió al plató de 'Sábado Deluxe'. 

La mateixa exconcursant de 'Supervivientes' assegurava que la seva parella i ella «estem en un sot i s'han de replantejar coses». Aquesta setmana, la concursant de 'La isla de las tentaciones' s'asseia al plató de 'Sálvame' després de sotmetre's al polígraf per a assegurar, amb llàgrimes als ulls, que no estava enamorada de Christofer després de més de vuit anys de relació. 

«No estic enamorada d'ell»

«No estic enamorada d'ell», així de tallant es mostrava la televisiva, assegurant que ara com ara, «no em vull casar, no vull ara mateix tenir cap fill, perquè si estic pensant en el meu futur i estic pensant en les meves coses no puc pensar a quedar-me embarassada, no puc pensar a casar-me».

Sense cap mena de dubte, unes paraules que han evidenciat que Fani i Christofer estan més allunyats que mai tot i conviure en la mateixa casa. I és que la jove assegura que ja no sent papallones a l'estòmac pel seu xicot i que només l'estima. 

Rubén, una cosa del passat

Això sí, davant els comentaris dels últims dies, Fani ha volgut deixar clar que no tornaria a tenir res amb Rubén, el concursant amb el qual li va ser deslleial a Christofer a 'La isla de las tentaciones'.

És més, Fani assegurava que «per a mi, Rubén és una cosa prohibida. A la meva vida no és res perquè no tenim cap mena de tracte. Quan es va asseure al meu costat al 'Deluxe' no vaig sentir res». Sense cap mena de dubte, unes paraules que no s'ha cregut gran part dels col·laboradors de 'Sálvame' que veien una gran tensió sexual entre ella i Rubén el passat dissabte al polígraf. 

Ara, haurem d'esperar per a veure si la parella aconsegueix recompondre's d'aquest dur sot o, al contrari, decideixen trencar la seva relació després de diverses crisis continuades.