Fayna Bethencourt

Fayna Bethencourt anuncia una notícia que preocupa la família d'‘El Yoyas’

Fayna Bethencourt segueix demanant ajuda a crits

Fayna Bethencourt continua demanant ajuda a crits enmig de la seva preocupant situació personal. I és que segueix sense haver-hi rastre de qui va ser la seva parella i pare dels seus fills, El Yoyas.

La televisiva està completament desesperada i fins i tot pateix per la seva vida. Just per això, ha volgut compartir la seva trista història de maltractaments i violència perquè no es torni a repetir.

I fins i tot decidia enviar una carta al Defensor del Poble. «Demano que intervingui i m'ajudi a causa de la situació d'indefensió en què em trobo».

El Yoyas segueix en buscar i captura des del mes de desembre passat, quan se li feia un requeriment d'entrada a la presó.

Fayna Bethencourt ha explicat la seva història a Viajando con Chester
Fayna Bethencourt ha explicat la seva història a Viajando con Chester | Cuatro

I és que està condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per diversos delictes de maltractaments contra la família.

«Soc una víctima de violència de gènere que desconeix el parador de la persona que van condemnar per maltractar-la», s'ha lamentat Fayna.

«I que a més ha de suportar que aquest faci declaracions públiques clamant una innocència, desafiant així el poder judicial», prosseguia.

«Exercint novament un maltractament psicològic, aquesta vegada públic, cap a la meva persona sense repercussions legals per aquests actes».

Per sort, la història de Fayna ha servit també perquè moltes altres dones obrin els ulls i «es posin en contacte amb ella».

«Per relatar-me que estan vivint també amb la por de saber que el seu maltractador segueix al carrer malgrat estar en busca i captura», ha explicat.

«Algunes fins i tot patint perquè les penes han prescrit sense que les autoritats els hagin trobat», advertia sobre la seva trista situació.

Fayna Bethercourt demana ajuda per trobar 'El Yoyas'

«El condemnat ha de ser traslladat a presó immediatament», al·legava. «O si no, se li col·loqui un dispositiu de seguretat per conèixer la seva localització en cada moment fins al seu posterior ingressi a presó».

D'aquesta manera, Fayna es lamenta pel fet que la justícia «no garanteix en absolut la seguretat de la seva víctima i és, sens dubte, una mesura ineficaç».

«Hi ha condemnats en buscar i captura per no haver estat traslladats per les autoritats competents a presó», sentencia. «Deixant-los lliures i amb la possibilitat d'escapar de la pena que se'ls ha imposat».

 

Fa tot just una setmana que l'exconcursant de 'Gran Hermano' apareixia a la televisió i s'asseia al costat de Risto Mejide per explicar el seu punyent relat.

«Com més temps passa, més intranquil·la estic, perquè no sé on és. No sé si aquest individu estarà amagat. I si li prescriuen els delictes? Qui t'impedeix agafar un avió? Ell m'ho deia, 'm'és igual anar a la presó'», explicava la canària.

«No estic ni tranquil·la ni segura. Veig que passen els mesos, és que m'ha amenaçat tantes vegades de matar-me…», li confessava a Mejide. «Encara hi ha alguna cosa dins meu que diu que puc acabar morta. Això és el pitjor, que un dia sigui Fayna Bethencourt la que estigui al telenotícies».

Per a ella, no hi ha cap dubte que «els monstres existeixen i no van trigar a aparèixer». Una violència que començava amb protons, trepitjades o mals gestos.

«Vaig acabar aïllada, em va prohibir treballar i quan van arribar els meus fills vivia com una mestressa de casa dels anys 50», es lamentava.

De fet, la cuina «es va convertir en el seu hàbitat natural. Una gàbia de vidre en què la seva única funció era tenir preparat el menjar per 'l'ésser' amb què compartia sostre».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!