Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Navarro 'El Yoyas' amb barba

Fayna Bethencourt, l'ex de Carlos 'El Yoyas' que va retreure els maltractaments

Fayna Bethencourt ha compartit l'infern pel qual va passar amb el seu ex

Fayna Bethencourt va ser una de les grans joies de Gran Hermano(GH). Tot just després de l'èxit de la primera edició del programa, van començar a gestionar els preparatius de la segona. Una edició que molta gent encara recorda pels individus singulars que hi van entrar.

La primera temporada va ser tot un triomf televisiu, un programa refrescant que pocs havien imaginat veure a la pantalla petita. Així que el març del 2001 es va llançar l'emissió en què Fayna Bethencourt era una de les concursants, una edició que va deixar poca gent indiferent.

Fayna Bethencourt era una jove canària de 22 anys que era guia turística a Las Palmas. De seguida es va deixar ensibornar per un altre concursant, el català Carlos Navarro, conegut com a 'El Yoyas', que va ser el primer expulsat del programa, encara que va ser un dels més mediàtics.

El català es va fer força popular per la seva agressivitat i el motiu pel qual va haver de deixar la casa va ser la seva conducta indisciplinària. Fayna Bethencourt i ell van començar una relació que es convertiria en un autèntic infern per a ella. El jove no només es comportava així davant de càmeres, sinó posteriorment també en la intimitat amb ella i els seus fills.

Fayna Bethencourt i 'El Yoyas' es van casar i la seva carrera com a parella va seguir a la televisió. Van anar a La isla de los famosos, ella va estar com a col·laboradora de ¡Qué tiempo tan feliz! o Cazamariposas.

Fayna Bethencourt i Carlos «el Yoyas», en una foto d'arxiu
Fayna Bethencourt i Carlos van estar junts durant anys. | CEDIDA

Tot i això, la seva popularitat va anar minvant fins a desaparèixer de les emissions televisives. Més tard, va obrir una perruqueria, la qual va tancar per la crisi. Així que va començar a treballar com a agent immobiliària a Gran Canària.

Fayna Bethencourt molt atenta al que pugui passar

Tanmateix, la vida de Fayna Bethencourt ha estat més difícil que això. Fa dos anys, Carlos Navarro va ser condemnat a sis anys de presó pel Jutjat Penal Número 5 de Las Palmas de Gran Canària. Va cometre set delictes, dels quals sis eren contra la seva dona i els seus fills. Aquest «maltractà de manera continuada» l'exconcursant de GH.

El 14 de novembre el català hauria d'haver ingressat a la presó, però no ha estat així. Actualment, les autoritats estan al corrent d'això que ha passat i 'El Yoyas' es troba en cerca i captura.

La Razón s'ha posat en contacte amb Fayna Bethencourt per saber com està. «Em vaig assabentar fa uns dies. Estic esperant que l'agafin… Confio en la llei i sempre ho he fet. Confio que actuïn i agafin aquesta persona. Jo al capdavall soc una privilegiada i no vull pensar que altres persones estan en la situació de viure a prop del seu maltractador. A nosaltres, per sort, ens separa un aeroport. No és una situació agradable i em crea intranquil·litat, no et menteixo», comentava.

Fayna Bethencourt es troba tranquil·la i confessa que ja no té por. «Quan m'ho van dir, no em va sorprendre, perquè d'aquesta persona m'espero qualsevol cosa. Actua d'acord amb qui és, perquè una persona no pot canviar quan considera que no ha fet res dolent. Ell està convençut que ho ha fet tot bé», deia.