App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'últim capritx de Felip i Letícia: Un cotxe de 550.000€

Els reis tenien programats diversos actes a la capital andalusa

El rei Felip i la reina Letícia durant la seva visita a Sevilla
Els Reis han estrenat nou cotxe oficial en la seva visita a la capital sevillana | G3

La gira dels Reis per Espanya està deixant grans anècdotes. Aquest dilluns van fer una parada a Sevilla, on van aprofitar per fer una visita al migdia al centre de la ciutat. Els monarques van fer a peu el breu passeig que va des de la Catedral al Real Alcázar.

Felip i Letícia es van reunir amb un grup d'empresaris per conèixer la situació que estan travessant a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus. Poc després, els Reis van ser rebuts al crit de 'Visca el Rei i Visca Espanya' en el seu curt passeig pel nucli històric de la capital sevillana. Prop de 200 persones esperaven al monarca per saludar-lo de prop, equipats amb mascareta, tal com ha recomanat el Ministeri de Sanitat.

Es van traslladar a Còrdova

A la tarda, Felip VI i Letícia es van traslladar a Còrdova per visitar els seus cèlebres patis andalusos. «Preciosos. Esperem que vingui molta gent a visitar-los», va respondre el Rei davant les preguntes dels periodistes, que es van interessar per conèixer la seva impressió després del recorregut que havien fet per alguns d'aquests bonics patis cordovesos.

En la seva visita oficial a Andalusia, el Cap de l'Estat va estrenar un nou vehicle d'última generació que es caracteritza per tenir el millor blindatge desenvolupat per Mercedes Benz.

El cotxe va ser adquirit l'any passat per més de 450.000 euros. La Casa Reial va comprar aquest vehicle per tal que estigués al servei del Rei la seva família en els seus viatges i desplaçaments oficials. A més, també s'utilitzarà en els moviments d'altres monarques europeus en les seves visites al nostre país.

Mercedes Benz Classe S Guard

El nou cotxe dels monarques és un vehicle protegit de la Classe S Guard de Mercedes Benz, que té un alt blindatge. Segons ha explicat la firma alemanya, l'automòbil dels Reis és capaç de suportar un atac amb rifles d'assalt i bales d'acer endurit. Així mateix, també pot resistir explosions en els seus baixos.

Aquest Mercedes ha estat elegit en nombroses ocasions pels principals líders polítics, entre els quals es troba la cancellera alemanya, Angela Merkel.

Fa uns anys, el monarca va comprar l'Audi RS 6, un esportiu que es va fer conegut a l'hivern de 2018, quan el Rei  Felip  advertia a les seves filles que tinguessin «compte amb la porta, que pesa», va advertir el Borbó. Aquest transport tenia un sistema d'aire fresc d'emergència per evitar respirar qualsevol substància tòxica en cas d'atac.


Comentaris

envia el comentari