Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubén a 'First Dates'

«Fenomen Milf»: Un participant declara el seu amor a Isabel Díaz Ayuso a 'First Dates'

Un concursant de 'First Dates' ha confessat que per a ell, Isabel Díaz Ayuso és una de les dones més atractives

Isabel Díaz Ayuso és tota una trenca-cors. Des que es va convertir en presidenta de la Comunitat de Madrid no ha parat d'aixecar passions. Rubén, jove madrileny de 18 anys, n'és un exemple.

Només entrar al restaurant de 'First Dates', aquest estudiant d'economia ha deixat molt clar quins són els seus gustos. «A mi m'agrada molt Isabel Díaz Ayuso», ha confessat a Carlos Sobera.

«Ayuso, des del meu punt de vista i entre tots els nois que conec, s'ha convertit en un 'fenomen Milf', com diríem», ha assegurat davant les càmeres del programa. És a dir, una madureta molt atractiva i interessant.

Isabel Díaz Ayuso en un acte públic
Sense voler, Díaz Ayuso ha sigut protagonista del programa de cites | Europa Press

La cita de Rubén a 'First Dates' ha estat Vera, una jove de 18 anys que ha arribat al programa amb ganes de trobar la seva mitja taronja.

«No concebo un món modern que no tingui República»

Tot i no estar molt posats en matèria, tots dos pensen el mateix sobre la política. «No m'agrada la política, m'és indiferent», ha assegurat Vera. No obstant això, ell sí que ha destacat una política: Isabel Díaz Ayuso.

Però el jove ha volgut girar la volta a la truita i li ha preguntat per les seves preferències físiques. Per fer la broma, la dependenta ha dit que el polític més atractiu és Mariano Rajoy.

Entre rialles, el subcampió d'Espanya de 'powerlifting' ha confessat que la seva dona ideal és  Isabel Díaz Ayuso. «Ho sabia», ha respost Vera sense esperar-se que fos real.

Rubén i Vera a 'First Dates'
Rubén i Vera a 'First Dates'. | Cuatro

«Ah, què vas de debò?», li ha preguntat una mica confusa la jove. «Que sí, de debò. Em sembla una dona molt atractiva», ha assegurat provocant el riure de la seva cita.

Tornant a la política, la noia ha volgut saber quina ideologia té Rubén. Malgrat que el seu amor platònic és Isabel Díaz Ayuso, l'estudiant no comparteix les idees polítiques de la seva musa. «Jo soc més esquerra liberal», ha contestat a Vera.

«Jo soc més republicana. Comparteixo moltes idees amb ells, per no dir que totes i, no sé... M'hi identifico», ha confessat Vera.

Veient la posició de la seva cita, el noi ha volgut ser una mica més explícit sobre el tema: «Jo penso igual. Jo no concebo un món modern que no tingui República».

Rubén, un amant absolut de Britney Spears

Rubén i Vera han tingut moltes coses en comú. Els agrada la música i tenen les mateixes idees polítiques, però hi ha alguna cosa que a la jove no ha acabat de convèncer: la manera de ballar de la cita.

Des del principi, ell ha deixat molt clar l'amor que sent per la música dels anys noranta, més concretament per les cançons de Britney Spears.

Així, deixant de banda la vergonya, l'esportista ha volgut donar una sorpresa al seu acompanyant. «Rubén, és el teu moment. Música, mestre», ha anunciat Matías, cambrer de 'First Dates'.

Tot seguit, el jove madrileny s'ha aixecat de la seva cadira per oferir a Vera una divertida actuació. Amb 'One more time 'de fons, el jove ha començat a ballar i a cantar aquest himne de la princesa de pop.

Vera a 'First Dates'
Vera a 'First Dates'. | Cuatro

Lluny de sorprendre la seva cita, Vera no ha sabut on ficar-se. «M'he sentit una mica avergonyida, però no passa res. Si ell ho ha gaudit, em sembla genial», ha confessat.

Al final, sembla que aquesta actuació ha tingut un gran pes en la decisió final de la dependenta. Tot i haver-ho passat molt bé amb la seva cita, Vera ha decidit no donar-li una segona oportunitat.

«Tindria una segona cita amb Rubén, però no en l'aspecte que igual a tu t'agradaria. M'agradaria tenir una amistat més que una altra cosa», ha sentenciat ella a 'First Dates'.