Carlos Marín en un escenari

La fortuna i el patrimoni que deixa Carlos Marín després de la seva mort

Carlos Marín ha deixat una herència milionària després de la seva mort

Ja fa més d'una setmana que ens vam haver d'acomiadar d'un dels artistes espanyols més reconeguts a nivell mundial. Sí, parlem de Carlos Marín, el cantant d'Il Divo.

Els seus familiars han vist com el coronavirus ha posat fi a la vida del vocalista als 53 anys. Després d'estar diversos dies debatent-se entre la vida i la mort en un hospital de Manchester on va ingressar després de contagiar-se, els seus pulmons van dir prou.

Foto de Carlos Marín
Carlos Marín ha mort als 53 anys | CEDIDA

Així ho va confirmar la seva germana, Rosa Marín, que va revelar les causes de la mort. Els amics, familiars i seguidors del cantant van poder donar-li l'últim adeu al Tanatori del Parc de Sant Isidre de Madrid el passat 27 de desembre.

Un comiat com es mereixia, al costat dels seus

Els éssers estimats de Carlos Marín s'han pogut acostar a acomiadar-se de l'artista espanyol. Després de la seva mort, la família va decidir que el seu cos volés cap a Espanya per vetllar-lo a la seva terra.

Primerament, ha estat la família i els amics qui li han donat un últim adeu. Després, des de les 16 fins a les 20 hores han fet el mateix els fans i seguidors del cantant d'Il Divo. La capella ardent estava preparada tal com s'esperava: amb el fèretre tancat a causa de la mort per coronavirus, amb el seu vestit d'Armani favorit i totalment envoltat de flors.

Geraldine Larrosa, esposa de Carlos Marín
Geraldine Larrosa ha aparegut molt tocada al tanatori | GTRES

Amb una carrera plena d'èxits i una quantitat de concerts innombrable, no ens hauríem imaginat mai que Carlos Marín ens abandonaria tan aviat. La seva exdona, Geraldine Larrosa, s'ha mostrat destrossada després de conèixer la tràgica notícia.

El tresor que amagava

Amb només 8 anys, l'artista ja havia llançat el primer disc. No obstant això, no va ser fins a l'any 2003, on la fama mundial va trucar a la seva porta, gràcies a formar part d'Il Divo.

Ja fa 18 anys que Simon Cowell va unir a aquest reconegut quartet, totalment inspirat a 'Los Tres Tenores'. Un any després de la seva creació, el grup musical va llançar el primer dels nou discos que té actualment. Carlos Marín, en col·laboració amb els seus tres companys, van assolir l'èxit mundial trencant rècords, arribant a vendre més de 40 milions de còpies.

Carlos Marín
Carlos Marín tenia una fortuna d'aproximadament 18 MEUR | Europa Press

Aquesta fama també li va proporcionar al vocalista una fortuna que ja no en podrà gaudir. Segons Celebrity Net Worth, un portal especialitzat en les finances i patrimonis dels famosos, el vocalista estaria a prop de tenir uns 18 milions d'euros nets.

Un cantant que amagava dots d'empresari

A través de la informació facilitada pel Registre Mercantil, Carlos Marín administrava tres empreses, totes relacionades amb el sector artístic. A finals del segle XX, la seva mare va fundar Espectaculos Tercer Milenio SL, i l'entitat va passar a ser del vocalista el 2002.

Primer pla de Carlos Marín
Carlos Marín tenia tres empreses i una casa a Madrid | Arxiu

La segona organització va ser creada el 2007, anomenada Trapp Entertainment SL, amb un capital de 3.000 euros. L'última, creada fa tan sols dos anys, era Opera Diamond SL, de la qual, Carlos n'era l'únic administrador i no havia presentat mai comptes.

A més de les empreses, el cantant tenia en propietat una casa a Madrid, propera a la Porta de Toledo. Aquest domicili, mostrat més d'una vegada a la televisió i les xarxes socials, pertany a una urbanització amb piscina i compta amb una terrassa privada de 100 metres quadrats. A aquella llar, comptava amb un piano i un gimnàs que el feien evadir de la realitat.