Fermí Fernández

Fermí Fernández, l'actor del 'Polònia' que s'ha obert en canal a les seves xarxes socials

A través del seu perfil de Twitter, ha compartit la tristesa que sentia i ha trobat el consol que buscava

Tothom coneix quin és el sentiment de tristesa, malauradament. Siguem persones anònimes o famoses, és un estat d'ànim que ens relaciona a tots. Ara, li ha tocat a Fermí Fernández, el conegut actor del 'Polònia'. 

A través del seu perfil oficial de Twitter  va publicar ahir al migdia un escrit on es va obrir en canal sobre el seu estat d'ànim actual: «Sabeu aquells dies que agafaries el cotxe, un paquet de kleenex, posaries a  cançó que més t'agrada  en bucle i no pararies fins que s'acabés la benzina? Doncs és avui».

Allau de respostes per a donar-li consell

Després d'aquesta confessió, ha demanat consell  a tots els seus seguidors, els quals l'han respost amb propostes d'allò més diverses, alhora que intentaven consolar-lo i empatitzar  amb ell. Missatges com: «admiro  la gent que té valor de compartir els sentiments, avui en dia no és comú, i menys en gent 'coneguda'», o fins a un simple «fes una migdiada» han estat les respostes que ha rebut. 

L'opció que finalment ha escollit: una llarga volta en cotxe

Hores més tard, i després d'una allau de respostes i consells, Fermí compartia una fotografia des del cotxe, donant a entendre que havia anat a fer un vol amb el cotxe, tal com ell havia nomenat en el primer tuit. Tot i ja ser fosc, es podia llegir en els cartells 'Manresa', 'Igualada' i 'Vilanova i la Geltrú', i feia constar que es trobava a la localitat d'Olèrdola. En aquesta mateixa publicació comentava que «encara falta estona per arribar» i que, tot i estar cansat, «quan arribi» a casa, «sopar i tele!».

També et pot interessar...