Fernando Hierro se separa de la seva dona després de 28 anys d'amor

L'esportista va aparèixer sol el passat dissabte a la boda sevillana de Pilar Rubio i Sergio Ramos
Fernando Hierro
Fernando Hierro va ser entrenador de la Selecció Espanyola de Futbol | Instagram

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos ha donat i donarà molt a parlar. Més enllà de la seva impressionant posada en escena, el casament ha estat en boca de tots per les diverses notícies que han sortit a la llum arran d'aquest.

 

Una d'elles ha estat la de la confirmació de la separació de l'exjugador del Reial Madrid i exentrenador de la Selecció Espanyola de Futbol, Fernando Hierro. L'esportista sumava ja 28 anys de matrimoni amb la seva dona, Sonia. No obstant això, finalment l'amor s'ha trencat després de gairebé tres dècades junts i dos fills en comú, Álvaro i Claudia, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

El periodista Antonio Montero ha confirmat la mala notícia

Els rumors van començar a agafar força quan Hierro va aparèixer a la boda sol, sense cap parella que l'acompanyés a l'enllaç del seu amic. Davant aquesta imatge, va ser el col·laborador de 'Sálvame' Antonio Montero qui va confirmar la notícia de la separació. Tot i que ja és ja un fet, encara es desconeixen els motius d'aquesta i s'espera que en els pròxims dies es puguin saber més detalls sobre les raons del cessament del seu matrimoni després de 28 anys junts. 

 

Fruit de l'amor de la parella van néixer Álvaro i Claudia que, malgrat que mai és de bon grat rebre la notícia de la separació dels teus pares, de ben segur que la seva avançada edat els farà superar la situació d'una millor forma. El jove és el fill gran de la parella i actualment treballa a l'empresa del seu tiet Manolo Hierro, en la qual, gestionen la representació de futbolistes com Iker Casillas.

 

Álvaro també ha estat protagonista en més d'una ocasió per les seves relacions sentimentals, entre les quals, destaquen la que va tenir amb Fiama Rodríguez, de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i la Miss Univers Desiré Cordero. Per la seva banda, Claudia és influencer i model i també se l'ha vist relacionada amb el jugador del Nástic Álvaro Vázquez, tot i que ara manté una relació amb el model Iván Bernabé.

 

Fernando Hierro amb la seva família
Una de les darreres imatges de Fernando Hierro amb la seva família | Instagram

 

 

També et poden interessar...

  • Pilar Rubio entrena durament per lluir perfecta el dia de la seva boda
  • Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són marit i muller


Comentaris

envia el comentari