Desmantellen una festa il·legal amb 23 persones al xalet de Leticia Sabater

La cantant hauria llogat el seu domicili a l'organitzador d'una festa de Cap d'Any que va durar més de dos dies

Leticia Sabater a Telecinco
La Policia Municipal va desmantellar una festa il·legal al xalet de la cantant | Telecinco

Leticia Sabater és una de les famoses espanyoles més excèntriques i polèmiques de la televisió. És una cantant que porta protagonitzant notícies a la premsa de cor des dels anys 90 i que ens té acostumats a nombrosos escàndols.

L'últim d'ells, és el que ha protagonitzat per Cap d'Any en desmantellar una festa il·legal amb 23 persones organitzada al seu domicili situat a la Comunitat Madrid.

Es tracta d'un succés que deixa en molt mal lloc a la cantant, encara que de moment es desconeix si ella ha tingut alguna implicació en la festa o, en cas contrari, si simplement va llogar el seu domicili sense tenir coneixement de la festa que s'anava a organitzar.

L'últim escàndol al xalet de Leticia Sabater a Villanueva de la Cañada

Leticia Sabater torna a estar envoltada de polèmica, encara que en aquesta ocasió, es desconeix si està implicada en la festa il·legal de Cap d'Any celebrada al seu domicili.

La celebració il·legal organitzada al xalet de la cantant va comptar amb la participació de 23 convidats que van ser identificats per la Policia Municipal del municipi madrileny de Villanueva de la Cañada.

Segons ha avançat el diari 'ABC', el xalet pertany a l'actriu Leticia Sabater, que l'hauria llogat a l'organitzador de la festa il·legal, que hauria decidit muntar una festa de cap d'any de dos dies de durada.

La policia va acudir al xalet situat a la urbanització Villafranca del Castell després de rebre la trucada d'una veïna de la zona, que escoltava música i observava trànsit de vehicles a la zona.

Segons han informat a EFE fonts municipals, a les 8.30 hores d'aquest divendres passat, 1 de gener, es va produir un primer avís per part dels vigilants de la urbanització. Després d'avisar la policia, diversos agents van acudir al domicili, tot i que no van obtenir resposta de l'interior de l'habitatge.

Des de l'exterior no van sentir sorolls ni música procedent del domicili, però van romandre pels voltants d'aquesta, on van identificar fins a deu persones que no vivien a la casa i que van ser proposades per sanció per agrupació superior a sis persones.

La festa il·legal a la casa de Leticia Sabater que va desmantellar la policia local

Tot i estar sota el punt de mira de la policia, aquesta matinada una veïna va tornar a alertar del trànsit de vehicles a l'habitatge. Després d'acudir i no sentir cap soroll a l'habitatge, els agents van marxar, encara que van tornar a rebre una nova trucada per part dels vigilants de seguretat.

«Es va acudir a l'avís i els agents van sentir molt lluny, de l'interior de l'habitatge, una mica de música. Els agents van fer diversos intents per contactar amb algun responsable o algú de l'interior de l'habitatge, i el resultat va ser negatiu», asseguren fonts municipals a 'La Razón'.

No obstant això, en aquest cas, els agents van romandre al lloc durant algun temps i van començar a identificar algunes persones que van sortir de l'interior del recinte. Els agents també van identificar a una persona que va assegurar ser el responsable de l'habitatge i que va manifestar haver deixat la casa a un amic per reunir-se amb un parell de parelles.

Aquesta última notícia de Leticia Sabater se suma a la llarga llista d'escàndols de la cantant, que mai aconsegueix passar desapercebuda. És habitual veure a la famosa concedir entrevistes surrealistes o cridar l'atenció per les seves extravagants operacions estètiques o els seus controvertits videoclips.

L'últim que ha llançat amb motiu de Nadal ha causat estupor a les xarxes socials pel seu sorprenent contingut gràfic, on s'aprecia a la cantant anant al llit amb el Pare Noel.


Comentaris

envia el comentari