Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac compleix en silenci l'últim desig de Rocío Jurado abans de morir

Fidel Albiac sempre ha estat al punt de mira

Des que Fidel Albiac va entrar a la vida de Rociíto, s'ha convertit en un dels seus pilars fonamentals. Tant, que, des d'un segon pla, sempre ha ajudat la seva dona a fer realitat tots els desitjos de 'la Más Grande'.

Durant tots aquests anys, la figura de l'advocat ha estat criticada durament. Molts membres del clan Mohedano-Jurado l'han assenyalat directament com el principal obstacle entre Rocío i ells.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac sempre ha estat al costat de la seva dona | GTRES

Encara que Fidel Albiac no ha donat mai la cara públicament, la seva dona sí que ho ha fet per ell. Des que la filla de la Jurado va decidir tornar a la vida mediàtica, no ha tingut objeccions a defensar el seu marit fèrriament.

«'L'ésser' ha anat consumint-se, i ha anat creant un ambient on ha posat el focus a Fidel perquè no es dirigís cap a ell. Tot el que 'l'ésser' ha fet ho ha atribuït a Fidel com si ho hagués fet ell», va dir Carrasco en una ocasió, en relació amb les acusacions del seu exmarit. Ara, ha sortit a la llum tot el que ha fet Fidel Albiac per veure fets realitat els somnis de la seva sogra. Això sí, sempre en silenci i des d'un segon pla.

Fidel Albiac només vol veure Rocío feliç

Fidel Albiac està molt content que, per fi, s'hagi complert un dels grans somnis de Rocío Jurado. Dissabte passat, 2 de juliol, es va inaugurar el Centro de interpretación de Rocío Jurado, la voz del milenio, en homenatge a la seva sogra.

Durant més de 15 anys, aquest museu es va convertir en un autèntic maldecap per a Rociíto. I és que alguns membres de la seva família més mediàtica la van assenyalar com la principal responsable que aquest projecte no veiés la llum. Ara una de les grans amigues de Fideo Albiac i de la seva dona ha obert la boca per defensar l'honor de la televisiva.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
'Las Campos' estan molt unides a Fidel Albiac i a la seva dona | GTRES

A través del seu bloc de Lecturas, Lo que nunca conté, Terelu Campos ha volgut explicar com ha viscut ella aquest esperat esdeveniment. «Parlant de germanes, per fi aquesta setmana Rocío ha vist fet realitat el somni de la seva mare i ha obert aquest desitjat museu per ella i pels xipioners», ha començat relatant la presentadora de Telecinco.

«Estic contenta perquè sé que la fa molt feliç, malgrat totes les traves i totes les mentides que s'han dit durant tants anys. No oblideu que durant molt de temps se la va assenyalar com la culpable que aquest projecte no avancés».

Però, malgrat tots els problemes que han hagut d'esquivar Fidel Albiac i Rocío , l'autora d'aquestes paraules està molt tranquil·la perquè «aquest somni ja s'ha fet realitat i el món sencer es podrà emocionar i recordar 'la Más Grande'».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac i Rocío Carrasco per fi han fet realitat el desig de l'artista | Europa Press

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la confessió que la periodista ha fet tot seguit. «El més important és que aquesta setmana he viscut un succés molt especial que m'ha fet molt feliç».

Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules en descobrir que la seva amiga té al seu poder uns documents que poden canviar la trajectòria de les coses. «És una cosa que no us revelaré avui. Ho faré la setmana que ve i fins i tot us avanço que potser us dono la sorpresa d'ensenyar-vos un document gràfic que poques persones tenen». «Sé que no és el que voldríeu i preferiríeu que ho expliqués ja, però hi ha coses per les quals val la pena esperar i per aquesta val la pena que ho feu fins al proper bloc».