Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac deixa d'insistir a l'entendre que la mentida ha acabat amb l'amor

Fidel Albiac ja no pot fer res per reconduir la situació amb Rociíto

Fidel Albiac ha intentat diverses vegades que Rocío Carrasco i Chayo Mohedano es portessin tan bé com fos possible. De fet, va ser ell l'impulsor que la cosina de la seva dona cantés amb Rocío Jurado en un esdeveniment poc abans de morir.

S'ha parlat molt d'aquesta gala de Rocío siempre. I és que va ser l'última en què vam veure amb vida 'La más grande' abans de morir l'1 de juny del 2006.

El cas és que, segons revelava Rocío Carrasco al capítol 7 de la docusèrie En el nombre de Rocío, la gala va ser organitzada per ella mateixa i el seu actual marit. I va ser així per petició de la de Chipiona.

Fidel Albiac no pot fer res per a la reconciliació

Al principi, Rociíto no tenia la intenció de comptar amb la seva cosina per a aquest esdeveniment, però Fidel la va convèncer perquè canviés d'idea.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac ho ha intentat tot. | GTRES
 

«Jo no volia, i presento uns noms i se'm diu… 'I Chayo' i jo dic 'Chayo no'. Ho entenc, però digues-m'ho d'una altra manera», s'excusava.

Això sí, en aquest capítol de la docusèrie Rociíto sí que va lloar la feina de la seva cosina. «Considero que canta molt millor que altres persones que són molt famoses, i no tinc cap problema amb ella. Com a professional, és molt treballadora, fa anys que lluita pel que vol i davant d'això em trec el barret».

Fidel Albiac va voler donar una oportunitat a la cosina de la seva dona

Finalment, Chayo Mohedano sí que va acompanyar la seva tia a l'escenari aquell dia. «És normal que la meva mare volgués cantar amb la seva neboda, però si hagués estat per mi, hauria estat que no».

«No m'he oposat mai que la meva mare fes el que li donés la gana. Si ella considerava que hi havia d'estar, que hi fos», confessava.

Foto de Chayo Mohedano cantant amb Rocío Jurado.
Chayo Mohedano va actuar amb la seva tia a la gala. | TVE
 

Fidel va mantenir una conversa amb la madrilenya i la va convèncer que Chayo no podia faltar. «Fidel em va dir 'gorda, Chayo hi ha d'estar. No t'ho prenguis com que t'ho han imposat, pren-t'ho com una cosa bonica'. Em vaig equivocar i es va decidir que hi fos», exposa la filla de Pedro Carrasco.

La tensió viscuda per tot allò «no li va fer gens de gràcia» a Chayo, però al final neboda i tia van protagonitzar «un duet molt bonic», va afirmar Rociíto.

Tanmateix, durant les últimes hores, Chayo s'ha pronunciat sobre això, malgrat haver guardat silenci fins ara, durant l'emissió de fins a sis capítols de la docusèrie.

Chayo esclata a les xarxes contra la dona de Fidel Albiac

«No paren d'etiquetar-me en 'notícies' comentant que si no contesto o aclareixo és perquè és 'veritat' el que es diu de mi a alguns programes de televisió. I cada vegada amb menys audiència, pel que he llegit», començava dient a les seves stories.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano ha carregat contra la seva cosina. | GTRES
 

«Doncs aclariré algunes coses: Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi (...). Qui em conegui sap que mai em portaria bé amb algú que menysprea i insulta així la meva família».

Sense nomenar-la, Chayo assegura que ara «li interessa perdonar La Fábrica, ja amb sentència de pena amb fets provats des del 13 de juny (...). Doncs ella veurà. Ha preferit atacar la seva família i mentir, fins i tot, de mi cada vegada que m'ha nomenat».

Unes hores abans de l'emissió del capítol, Rosario va publicar un post a les seves xarxes en què s'ensumava el que passaria. «Tenint present i futur, passo de donar explicacions de les intervencions que fan altres persones del meu passat. Les mentides continuen sent mentides per més que les repeteixis. La veritat sempre preval i, si no, tot arribarà i a continuar vivint», escrivia.