Primer pla d'Omar Sánchez.

Omar Sánchez, un dels últims en veure viva a la reportera morta de Telecinco

Omar Sánchez no oblida el que va viure amb la periodista dies abans de morir

Omar Sánchez i el món Mediasetestan de dol després de dir adeu a una professional amb una llarga trajectòria a la casa. Aquesta dona, que hem vist en programes com a Viajeros Cuatro, moria als 38 anys després d'una llarga malaltia.

La veritat és que Mónica Domínguez Blanco, que va morir fa uns dies per a consternació dels que més l'estimaven, va ser reportera de diversos espais de la cadena de Paolo Vasile.

Mónica era una dona molt estimada per tothom, per això el cap de setmana passat diversos dels seus companys de cadena van anunciar la dolorosa notícia. Alhora, li rendien un emotiu homenatge després de conèixer la seva sobtada mort.

Pla de Mónica Domínguez exercint de reportera de Telecinco
Mónica Domínguez era una apassionada de la seva professió | Telecinco

Per exemple, Nuria Marín a Socialité i els companys de Ya es verano, que es van estrenar a Telecinco, no es van oblidar de recordar la figura de Mónica a través d'unes emotives paraules.

Omar Sánchez es queda de pedra dies després d'estar-hi

«Avui acomiadem una amiga. Mónica Domínguez ha mort de càncer als 38 anys a Ponferrada, la ciutat on va néixer. Va ser professional en diversos espais de Mediaset, com Cuatro al día i El programa de Ana Rosa».

Actualment, Mónica Domínguez treballava a Viajeros Cuatro i el que més li agradava al món era viatjar. «La recordarem sempre per la seva vitalitat i somriure», lamentaven des del programa presentat per Frank Blanco.

Alexia Rivas també lamentava de manera punyent la mort de Mónica i es trencava en ple directe. «Només puc recordar els seus pares, que són dues persones meravelloses. El més important que tenia Mónica eren ells i Ponferrada. Et vull donar les gràcies i que descansis», afirmava plorant de valent.

Alexia Rivas
Alexia Rivas, amiga de Mónica Domínguez, no ha pogut contenir les llàgrimes | TELECINCO

A més a més, Ángeles Blanco, periodista d'Informativos Telecinco, també va parlar sobre la seva amiga. Per ella, «era una dona alegre, plena de vitalitat, que vam poder veure en diversos programes d'aquesta casa».

Carme Chaparro també deixava un missatge de condol després de saber de la mort de la seva col·lega de cadena. «Acaba de morir aquest somriure etern, una de les persones més afectuoses, bones i transparents que m'he trobat en aquesta professió. Una professió en què res no és el que sembla».

Omar Sánchez va ser una de les darreres persones que la va veure amb vida

A col·lació de la seva trista mort, una de les que la va poder veure amb vida fa menys temps va ser Omar Sánchez, exparella d'Anabel Pantoja.

Mónica Domínguez
Domínguez va morir fa uns dies després d'una llarga malaltia | TELECINCO

I és que fa uns dies es va estrenar el capítol de Viajeros Cuatro en què Mónica Domínguez es desplaçava fins a les Illes Canàries. I ho feia per, entre altres coses, degustar les receptes més delicioses d'aquell lloc.

El cas és que Omar Sánchez va ser l'amfitrió de Mónica a l'hora de reposar forces, així com va ser l'encarregat d'escollir els plats preferits per a aquest programa.

«Taula de formatges, carn de garrí, pebrots i ceba fregida, està boníssim», deia satisfeta la periodista de Viajeros Cuatro en tastar el suculent mos que li va oferir Omar Sánchez.«Està supersucós, saborós. I tant que repeteixo», confessava.

Quan arribaven les postres, Omar Sánchez estava orgullós «de les grans postres canàries: el pols uruguaià. Uns canaris van anar a l'Uruguai i es van portar les postres, i al final s'ha quedat aquí».

Aquestes postres estan elaborades amb dolç de llet, galeta i nata. No obstant això, el canari es va coronar amb sospir de moia, com si fos una merenga «amb molt de sucre: Ideal!», deia Domínguez amb Omar Sánchez.