Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

Laura Escanes explota amb el romanç que Risto Mejide sempre va voler amagar-li

Relacionaven presentador amb una concursant d'Operación Triunfo

Potser molts no ho recorden, però fa uns anys Risto Mejide era conegut com el membre del jurat més sever d'Operación Triunfo. Les seves crítiques mordaces i implacables el van acompanyar durant aquesta etapa, encara que també es parlava d'ell per la seva suposada predilecció per una de les concursants del reality.

Al contrari que amb molts altres concursants d'Operación Triunfo, Virginia Maestro semblava despertar especial simpatia al marit de Laura Escanes, cosa que no passava desapercebut per a ningú i va donar lloc a una forta polèmica. 

La jove artista va arribar a passar-se tot el concurs nominada i només comptava amb el suport del publicista, que sempre tenia alguna cosa bona per comentar sobre ella. De fet, finalment aconseguia alçar-se amb la victòria, deixant Pablo López en un segon lloc. Fora del programa, Virginia va publicar dos discos i Risto la va ajudar amb la producció del primer. 

Risto Mejide en un plató de televisió
Risto Mejide va ser un dels jutges més polèmics d''Operación Triunfo'. | GTRES

No obstant això, i malgrat els rumors que apuntaven a un possible idil·li, ells negaven que hi hagués res més enllà d'una bonica amistat.

Tota aquesta experiència ha portat la cantant a voler ajudar els altres en la seva mateixa situació. «Cantar per a mi sempre va ser natural, un joc en què evadir-me de tot i connectar amb mi i amb els altres. Un univers infinit del qual seguiré aprenent sempre. Què és per a tu?», escriu a les seves xarxes socials.

El polèmic pas de Risto Mejide per 'Operación Triunfo'

Al seu moment, fins i tot es va publicar que l'exdona de Mejide i mare del seu primer fill, Ruth Jiménez, podia estar gelosa d'aquesta estranya relació. Mai no es va confirmar que entre ells hagués sorgit l'espurna de l'amor, malgrat la clara predilecció que el comunicador sentia per la seva protegida.

A més, anys després Risto no dubtava a reconèixer els errors que va cometre com a jurat d'Operación Triunfo.

Per començar, haver dubtat del talent d'alguns artistes com ara Pablo López, que ha demostrat amb escreix el gran artista en què s'ha convertit.

«També he de dir que allò que ha demostrat ho ha fet després i malgrat el que va fer a OT. I que tant de bo m'hagués equivocat de la mateixa manera amb tots els altres. El país estaria ple de bona música», opinava al respecte.

«Avui soc molt fan de Pablo. Va saber rescabalar-se d'un programa de televisió, que no és fàcil i, així i tot, fer prevaler el seu art. Tant de bo segueixi regalant-nos temes. Per molts anys», reconeixia.

A això se suma el polèmic enfrontament que Mejide va protagonitzar amb Jesús Vázquez, aleshores presentador del format, cosa que al publicista li molesta molt que treguin a lluir. «Un enfrontament que tant Jesús com jo ens hem cansat de dir per activa i per passiva que ja està tancat», assenyalava.

«Que no hi ha cap rancor ni cap greuge per cap de les dues parts, allò que va passar a plató es va quedar en plató i que han estat els mitjans els encarregats de reviure-ho i rebuscar on no hi ha hagut res més», sentenciava.

«Jo només vaig ser un altre pencaire més dins d'una immensa maquinària en què participaven desenes de professionals cada setmana per poder portar una gala en condicions a la gent i beneficis increïbles a les butxaques», explicava.

▶️ El lado oscuro de Masterchef: El calvario que viven los concursantes y que quieren ocultar

Fins i tot, convidava els directors d'Operación Triunfo a fer «un examen de consciència i preguntar-se per què una figura com la meva va funcionar tan bé dins del seu programa. Un programa que ja estava sent qüestionat en la seva cinquena edició. Un programa que prometia el triomf a xavals dels quals després ningú no recordava».