Fotomuntatge dels rostres de Fidel Albiac i Olga Moreno

Fidel Albiac no calla més i destapa la mentida d'Olga Moreno

Fidel Albiac posa al punt de mira Olga Moreno

Fidel Albiac ha posat al seu punt de mira Olga Moreno. I és que l'entrevista concedida per l'empresària sevillana a una revista l'ha tornat a la primera línia mediàtica. I de fet, no han trigat a ploure-li les crítiques.

Aquest dimarts, Rociíto va ser a 'Sálvame' per desmentir la versió aportada per Marta Riesco sobre una suposada trucada que li hauria fet. Però la seva intervenció va donar per molt més, ja que es va mencionar a més d'unes quantes persones.

La dona de Fidel no es va oblidar d'Olga i de la seva filla. I això que en unes quantes ocasions hauria promès que deixaria de banda Rocío en totes aquestes polèmiques. Però dimarts passat va aconseguir ressuscitar un tema que ja es donava pràcticament per soterrat.

Rociíto va acudir al programa amb la intenció de quedar-se a gust, de passar comptes pendents. I la seva víctima, en aquesta ocasió, era l'actual dona  d'Antonio David.

«El pitjor és que Rocío Flores ja s'ha trobat Olga Moreno. Potser si no se l'hagués trobat i hagués trobat un altre tipus de persona, les coses haguessin anat per altres camins», va explicar emocionada.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac és la persona que orienta la seva dona | GTRES

Sorprenien aquestes declaracions, però sobretot pel moment. Abans havia tingut l'oportunitat de parlar sobre la sevillana, però va esperar a fer-ho ara. Així, deixava entreveure que l'empresària no havia estat una bona influència per a la seva filla i que fins i tot podria estar darrere dels seus comportaments.

Una reacció una mica cridanera per part de la filla de la Jurado. Sí, perquè parlava així d'Olga Moreno en un moment en què la relació amb Rocío Flores s'havia refredat a causa de l'exclusiva donada en una revista.

Per la seva banda, Fidel Albiac n'és conscient i possiblement ordenés atacar per aquest costat. Tot plegat, en un intent per desestabilitzar encara més l'entorn d'Antonio David.

Rociíto va voler deixar molt clara la seva postura. I, per si no s'havien entès bé les seves paraules abans, va assenyalar que l'arribada de la sevillana a la vida de Rocío havia estat perjudicial. Des que es van conèixer fa un parell de dècades, tot va anar a pitjor, i ho va titllar de «desgràcia».

Per primera vegada, Rocío Carrasco parlava en profunditat d'Olga, a qui havia intentat deixar de banda. Gairebé sempre que s'hi referia ho feia d'una manera molt ràpida, sense voler entrar en detalls. Però, ara, sembla que ha trobat una nova víctima a la qual atacar.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Fidel Albiac.
Olga Moreno és la darrera víctima de Fidel | CatalunyaDiari

Respecte a la relació del seu ex i Marta, no creu que la seva filla «es trobi a dues persones iguals». És a dir, confia que corri millor sort amb la reportera que amb la sevillana.

Fidel Albiac desmunta la teoria de Marta

Fidel Albiac també ha tingut feina aquests dies per intentar desmuntar la teoria de Marta Riesco i la presumpta trucada que va rebre de Rociíto. Per a això van aportar com a proves els enregistraments de les cambres d'un restaurant.

«Vist el que hem vist, puc dir i dic amb la boca molt gran que mai li he trucat. Que mai he parlat directament ni indirectament amb ella», va deixar anar la filla de la Jurado. També va desmentir que li hagués plantejat qualsevol mena de projecte professional.

Va carregar contra la periodista, a qui va amenaçar de portar als tribunals. «Ha creuat una línia i és que ha mentit. Jo mai a la vida he parlat amb tu», acusant-la de tenir aires de superioritat que «empres per exercir violència sobre mi».

Fidel Albiac, mentrestant, va seguir amb molta atenció totes les declaracions de la seva dona. I és que asseguren que ell controla cada moviment i cada testimoniatge que ofereix Rociíto.