Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila

Gloria Camila rep un missatge que l'obliga a separar-se de qui més estima

Gloria Camila ha fet un pas endavant, i sembla que hi ha algú que està molest amb ella

Gloria Camila treballa de col·laboradora a 'Ya son las ocho', programa que Sonsoles Ónega ha convertit en l'espai més reeixit de Telecinco. Segons ha explicat Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame', la colombiana va rebre un missatge d'una persona propera a ella que va condicionar el comportament que va tenir al plató del programa on col·labora. Estava parlant bé de Rociíto i després de llegir aquest text va canviar radicalment d'actitud.

La jove ha donat la cara per Rocío Carrasco, que ha estat acusada de trucar per telèfon a Marta Riesco per a burlar-se'n. La tertuliana ha reconegut que s'estima molt la seva germana, encara que no tinguin contacte des de fa temps. La coneix bé i sap que mai parlaria amb la Marta perquè no vol generar escàndols a la premsa del cor.

Fotomuntatge de Gloria Camila i Rociíto
Gloria Camila ha defensat el gran enemic de la seva família | Catalunya Diari

Gloria ha sorprès el públic, ja que fa unes setmanes era impensable que es posicionés a favor de Rociíto. «Parlo des de la ignorància, però crec que la Rocío mai faria aquesta trucada. Tampoc crec que planegés trucar a la Marta; ho veig una mica impossible», va deixar anar a 'Ya son las ocho'.

La tertuliana té molt bona relació amb Antonio David Flores. De fet, no es parla amb Rociíto per aquest motiu. L'excol·laborador de 'Sálvame', segons l'opinió de Jorge Javier, va escriure un missatge a la colombiana per a corregir-li la lleugeresa que havia tingut. «No hi pot haver cap ovella que es descarrili», explica la protagonista de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

La filla de José Ortega Cano s'ha convertit en una de les cares més amables de la família, ja que respon a totes les preguntes amablement. Entén que treballa a la televisió i que ha de donar explicacions sobre els temes del moment, però mai travessa la línia. Potser ha estat massa indulgent amb Rocío, per això podria haver rebut un missatge que li recorda que s'ha de separar d'ella.

Gloria Camila canvia d'actitud: «No hi veig la gràcia»

Seguint la teoria de Jorge Javier Vázquez, Gloria està condicionada pel pare de Rocío Flores, per això va canviar d'actitud. La col·laboradora Belén Rodríguez també es va adonar que després de rebre el suposat missatge va fer un canvi radical. La filla del torero va passar de donar la cara per Rociíto a qüestionar les seves veritables intencions.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Les germanes fa molt de temps que no es parlen | Catalunya Diari

«Tot i que la trucada fos per a vacil·lar i la meva germana estigués a dos metres, em sembla una manera de provocar i generar polèmica», comenta. «Jo no parlaria d'un homenatge a la meva mare ajuntant la persona que està amb l'home que estic denunciant públicament».

La colombiana està farta que la seva família s'enfronti als platós de televisió. De fet, ha intentat que el conflicte s'acabi com més aviat millor. Vol solucionar certs assumptes en la més estricta intimitat, malgrat que hi hagi gent que no ho respecta. Li interessa especialment que el seu pare, Ortega Cano, visqui tranquil, per això no es vol enemistar amb Rociíto.

Gloria Camila descobrirà la veritat ben aviat

Gloria ha rebut una informació de 'Sálvame' que la podria haver preocupat, ja que posa en dubte una de les seves relacions més estables. Fa molt de temps que és amiga íntima d'Antonio David, però aquest suposadament ha fet una cosa que la decebrà. Jorge Javier li ha recomanat que torni a 'Ya son las ocho' com més aviat millor per a donar explicacions.

La col·laboradora ha reconegut que segueix estimant Rocío, igual que Rocío la segueix estimant a ella. El problema és que Antonio David s'interposa entre elles, i això fa que la reconciliació sigui impossible. Caldrà esperar un temps per a veure si el presentador de 'Sálvame' té raó i la filla d'Ortega Cano acaba obrint els ulls.