Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

Jesulín de Ubrique confessa els pitjors pressagis sobre Belén Esteban

Jesulín de Ubrique creua els dits perquè res no enteli el naixement del nadó

Jesulín de Ubrique es troba molt nerviós davant de l'imminent naixement del seu quart hereu. A poques setmanes perquè la seva dona i ell donin la benvinguda a un nou membre de la família, tots dos es mantenen allunyats del focus mediàtic.

Tot i això, els mitjans no han pogut evitar preguntar a Jesulín sobre l'estat de salut de Belén. La col·laboradora està esperant ser intervinguda després de patir un accident a 'Sálvame' i Jesús Janeiro ha estat molt clar.

Jesulín de Ubrique indiferent davant els problemes de salut de la seva ex

Queden molt pocs dies perquè Jesulín de Ubrique i María José per fi vegin la careta al seu cuart fill. El matrimoni està esperant el desitjat moment a casa seva d'Arcos de la Frontera mentre l'odontòloga afronta aquestes setmanes amb tranquil·litat.

Encara que l'embaràs ha transcorregut molt bé, la veritat és que pels problemes de fibromiàlgia i la seva edat ha d'evitar disgustos. Així, l'extorero és qui s'ocupa que a la seva dona no li falti res i els mitjans han pogut captar-lo fora de casa familiar.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín espera el seu cuart fill | GTRES

L'extorero va anar a Madrid per fer unes gestions professionals i va ser allà on va ser interceptat pels reporters. Com es podia esperar, una de les preguntes indispensables ha estat sobre el delicat moment que travessa Belén.

Recordem que la col·laboradora va patir un contratemps en directe i es va trencar la tíbia i el peroné. Com a conseqüència, la de Paracuellos ha de ser operada i aquesta nova situació li ha provocat una tristesa profunda.

Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique s'oblida de Belén Estevan durant el seu pitjor moment   | GTRES

Mentre tots els seus companys de professió s'hi han abocat, el pare de la seva filla prefereix mantenir-se'n al marge. «Saps com es troba Belén després de la caiguda?, saps que l'han d'operar», li preguntava la reportera.

Jesulín de Ubrique ha optat per guardar silenci i no ha mostrat cap interès o preocupació sobre l'estat de salut de la mare de la seva primogènita.

Jesulín de Ubrique emocionat davant l'arribada del seu quart fill

On sí que es va mostrar més comunicatiu va ser al plató de 'El Hormiguero'. Jesulín continua competint a 'El Desafío' on s'ha enfrontat a les seves pors i on ha demostrat algunes de les seves habilitats.

Tot i que no vol revelar res sobre la seva nova paternitat, davant de Pablo Motos va deixar caure que el nadó que esperen és noi. Tot arran que Jesús Janeiro s'hi va referir en masculí, cosa que de seguida va fer saltar les alarmes.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
Queden poques setmanes per al naixement del cuart fill de María José Campanario i Jesulín | Mediaset

El matrimoni travessa el seu moment més dolç i no vol que res ni ningú l'enteli aquestes últimes setmanes. I encara menys, el fet que Belén es trobi esperant una delicada operació.

Entre ells fa molt de temps que no hi ha cap mena de comunicació i l'extorero procura fer la seva vida al marge de la seva ex. S'estima més evitar polèmiques i enfrontaments que l'únic que provoquen són conflictes familiars.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro i Jesulín es van veure fa uns dies   | La Noticia Digital

Tampoc va voler pronunciar-se sobre si anirà a veure les filles mentre dura la seva estada a la capital. De fet, fa unes setmanes es va filtrar la notícia que Jesulín havia quedat amb la seva filla Andrea.

Pel que sembla, la relació entre pare i filla és molt bona i «es feien picades d'ullet mútuament, reien». Qui sap si també aquesta vegada Jesulín ha tornat a quedar amb la seva filla i li ha preguntat sobre com es troba la seva mare.

De moment, aquest calla per resposta i aposta per seguir la mateixa tònica de no pronunciar-se sobre la vida privada.