Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap que el divorci està sent massa difícil: ella no vol veure'l més

El marit de Rocío Carrasco és conscient que ha pres una decisió que ningú no s'esperava

Fidel Albiac ha comprovat que una part de la família mediàtica de la seva dona s'ha vist embolicada en una crisi d'on els costarà molt sortir.

Fidel Albiac està en xoc pel patiment que està vivint una de les parelles que des de fa uns mesos acapara tots els titulars de les revistes del cor.

I és que sap que la història d'amor entre Ana María Aldón i José Ortega Cano és més a prop d'acabar definitivament que de recompondre's. Han estat molts els retrets i els comentaris que han deixat veure que aquest matrimoni està a les acaballes i que té les hores comptades.

El cap de setmana passat, Fidel Albiac va ser testimoni de les respostes d'Ana María Aldón al programa on col·labora. Ho va fer a Ya es verano i va parlar sobre les últimes polèmiques que s'han posat damunt la taula sobre aquesta crisi que sembla no tenir fi.

Fidel Albiac s'assabenta per fi que el divorci és traumàtic

Tot i que diumenge vèiem una Ana María més forta que altres vegades, hi ha hagut un moment en què s'ha esfondrat. En una nova entrevista que li ha fet Verónica Dulanto, la modista no ha pogut més i s'ha trencat completament en directe.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac, testimoni de què el divorci està sent més dur que s'esperava. | GTRES
 

Tots sabem que durant el període de vacances Aldón sempre ha intentat estar al costat dels seus. Els ha necessitat completament perquè li donin suport amb tota la seva força en aquesta etapa tan complicada que viu des de fa uns mesos.

Els dies que ha passat a Costa Ballena li han servit per gaudir de la felicitat del seu cercle més proper, a més de passar-ho d'allò més bé amb el seu fill petit.

Ana María Aldón
Fidel Albiac sap que Ana María Aldón i el seu marit estan a punt de separar-se. | Telecinco
 

«Estic posant tot de part meva perquè tot això quedi enrere»

«A vegades encara em costa mantenir l'equilibri, tinc alts i baixos. Aquesta setmana he tornat a tenir una baixada, falta de força, molta tristesa... Però estic posant tot de part meva perquè tot això quedi enrere», explicava amb un fil de veu que deixava molt clar l'estat de l'andalusa.

Després de pronunciar aquestes paraules, la dissenyadora ha revelat quina és la seva por més gran en tota aquesta crisi que viuen ella i el seu marit.

«El que ocupa el meu cap és haver de deixar Cadis i tornar a Madrid per afrontar la temporada escolar. Deixar la meva família… Tinc por d'esfondrar-me i no sentir el suport dels meus perquè els tinc lluny», confessava.

Tornarà a casa d'aquí a unes hores i es retrobarà amb Ortega Cano

També va deixar clar que no revela cap aspecte que tingui a veure amb la seva vida privada dels seus germans. I és que, per a la col·laboradora, amb només que estiguin donant-li suport ja en té prou.

«La meva família m'estima i pateix molt per mi, però no em parlen del meu marit, no s'hi fiquen», ha sentenciat en directe.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón està travessant una mala època. | Mediaset
 

Això sí, per damunt de tot per a l'entrevistada hi ha el benestar del seu fill petit. La veritat és que ha deixat sense paraules Fidel Albiac quan ha dit el següent sobre Ortega Cano.

«Jo he donat el 100% en aquesta relació, però no espero res de ningú. Soc forta i me'n sortiré», afirmava amb decisió.

Cal assenyalar que, actualment, Ana María està passant aquests últims dies en un hotel.

Però ha confessat que tornarà a casa de Fuente del Fresno en qüestió d'hores. «És la meva llar, és on jo visc i on tornaré perquè no em separaré del meu fill».