Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac: a la llum les seves converses amb els caps de Telecinco

Un familiar de Rociíto ha destapat l'estratègia de Fidel Albiac amb els directors de Telecinco

Fidel Albiac torna a estar al centre de la polèmica. La raó? Doncs que, Amador Mohedano, amb qui no manté una bona relació, l'ha tornat a posar contra les cordes.

I és que, des que es va estrenar el documental En el nombre de Rocío, el cert és que cap familiar mediàtic de Rociíto amb prou feines ha volgut sortir públicament a rebatre els arguments que va donar al seu moment. Ara, però, sembla que Fidel Albiac és conscient que l'oncle de la seva dona ja s'ha cansat d'aquesta situació i, per això, ha parlat.

I ho ha fet a través del canal de YouTube, Juanjo Vlog, espai on darrerament s'està sincerant. Però, encara que ha criticat amb duresa la seva neboda, Mohedano tampoc s'ha tallat ni un pèl amb Fidel Albiac, a qui ha dedicat unes contundents paraules.

Fidel Albiac
Fidel Albiac, novament a l'ull de l'huracà per un familiar de la seva parella | GTRES

El modus operandi de Fidel Albiac amb els mitjans

En l'últim any, Fidel Albiac ha sigut testimoni del mal que ha causat la primera i segona docu-sèrie de la seva dona: Rocío, contar la verdad para seguir viva i En el nombre de Rocío, respectivament. Com calia esperar, els que van sortir afectats del testimoni de la filla de Rocío Jurado van ser els familiars materns d'aquesta, entre ells, el mateix Amador Mohedano.

Però, malgrat tot, cap semblava voler sortir a concedir declaracions a cap mitjà, sinó tot al contrari, ja que es tancaven a pronunciar-se. Almenys fins ara, perquè Fidel Albiac ha vist que l'oncle de la seva parella ha trencat el silenci en aquesta plataforma.

Allà va ser on l'exmarit de Rosa Benito va voler aclarir les coses a la seva neboda i, d'alguna manera, Fidel Albiac, ja que l'assenyalava com el culpable de tot aquest drama muntat. «Ha prohibit a la meva neboda que parli amb nosaltres», deia.

De fet, tal com ell mateix ha confessat, està convençut que el sevillà ha tret profit de la seva posició com a «marit de la filla de Rocío Jurado» per exigir als mitjans que no treguin a la llum informacions que puguin perjudicar la seva imatge.

«A l'estar recolzat per la filla de Rocío Jurado, ja que això fa que s'encoratgi. Sempre ha estat així d'atrevit», començava explicant. «Llavors ell ha pogut trucar a algun directiu dient que és el marit de Rocío Carrasco».

«Encara que en aquest tipus de converses s'ha de tenir molta cura perquè la gent tampoc es refia de tothom i saben amb els professionals que has parlat sempre», assegurava.

A més, segons l'exrepresentant de 'La más grande', Fidel Albiac té «molta facilitat de paraula», i per això compta amb un gran «poder de convicció per a algunes ments». «Ell és dels que prometen. Fixa't si tindrà parola que ha prohibit a la meva neboda que parli amb nosaltres. Promet coses que després no les pot fer», revelava.

Primer pla de Fidel Albiac
A la llum l'estratègia de Fidel Albiac amb els caps de la cadena de Fuencarral | GTRES

Amador Mohedano, destrossat per l'emissió de la docu-sèrie de la seva neboda

Això sí, lluny de tancar amb el seu discurs, l'exmarit de Rosa Benito va continuar amb les seves crítiques cap a Fidel Albiac. «Si jo tinc una parella que té facilitat de paraula i que m'agrada perquè va pel que és legal i perquè és una persona educada, atenta, familiar, doncs m'ha tocat la loteria», deia.

«Però si aquesta persona em posarà en contra fins i tot dels meus propis fills perquè els vegi, que no parli amb els teus oncles ni amb ningú... doncs no», explicava.

D'altra banda, per a Mohedano aquesta situació està sent molt complicada perquè arran de l'emissió del segon documental de la seva neboda ha quedat totalment devastat. «No m'amago, però després de les coses que he sentit per boca de la meva neboda, que té la meva sang... No soc de pedra», va dir.

«Tinc un odi per dins que ningú s'ho pot imaginar, un sentiment que no he tingut a la meva vida. Més que ells han dit de nosaltres no ha dit ningú», confessava visiblement dolgut.